Jennifer Lawrence: Η επιτομή της τελειότητας με κόκκινο φόρεμα - Τα ολόισια μακριά μαλλιά & η πασμίνα από το ίδιο ύφασμα (φωτό)

Τραβάει πάντα τα βλέμματα ...

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι τόσο γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ της όσο και για τις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες της.

Τους τελευταίους μήνες, το γούστο της στη μόδα μας έχει χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις. Ωστόσο, πίσω από αυτά τα looks "κρύβεται" η στυλίστας Jamie Mizrahi, με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία συνεργάζεται επίσης με τη φίλη του Lawrence, Adele.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόρενς: Συμπαραγωγός σε ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες του Αφγανιστάν - Έκανε πρεμιέρα στις Κάννες (βίντεο)

Η Mizrahi λέει ότι η συνεργασία της με τον Lawrence «ξετυλίχθηκε φυσικά» δεδομένου του γεγονότος ότι οι δυο τους είναι φίλες και γειτόνισσες στο LA. Η ηθοποιός καταφέρνει να «φροντίζει τον εαυτό της αρκετά χωρίς να την νοιάζει πάρα πολύ» όσον αφορά τη μόδα, έλκεται προς κομμάτια που είναι «cool, κλασικά και κομψά». «Η γκαρνταρόμπα της είναι σχετικά απλή και μοντέρνα, αλλά δεν καθοδηγείται από ό,τι είναι μοντέρνο», λέει η Mizrahi. «Υπάρχει ένας καθαρός, χαλαρός τρόπος για το πώς ντύνεται».

 

 


instagram @jenniferlawrence_

Αυτή η απίστευτη ψυχραιμία ήταν εμφανής σε όλη την promo περιοδεία της Lawrence για το No Hard Feelings. «Θέλαμε ολόκληρη η περιοδεία του Τύπου να είναι συνεκτική – ήταν σημαντικό που ένιωθε σαν το ίδιο άτομο σε όλη τη διάρκεια», λέει η στυλίστρια σχετικά με το σκεπτικό πίσω από τα βλέμματα. «Ήταν επίσης σημαντικό ότι η Τζεν ένιωθε άνετα και πιστή στον εαυτό της – είναι διαχρονική και δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά».

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόρενς είσαι θεά! Η παραμυθένια τουαλέτα Dior και η εμφάνιση στις Κάννες με... σαγιονάρες (φωτό)

Αξέχαστη η εμφάνιση μέσα στο κόκκινο Dior φόρεμα! Maxi τουαλέτα με ασορτί πασμίνα ίδιου υφάσματος και ίσια μαλλιά. Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά ασημένια αξεσουάρ και ένα τέλειο gloss.

 

 

Η αγαπημένη εμφάνιση της Mizrahi, ωστόσο, είναι από το Croisette. «Οι Κάννες ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή», λέει, αναλογιζόμενη το κόκκινο σχέδιο Dior Haute Couture της Lawrence. «Η σιλουέτα, το σάλι, τα μαλλιά και το μακιγιάζ… Ήταν όλα πολύ λαμπερά». Όσο για τις συμβουλές της Mizrahi για επίδοξους στυλίστες; «Αδράξτε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας, καθώς μια δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε μια άλλη και η οικοδόμηση σχέσεων είναι σημαντική. Επίσης, αποφύγετε να κοιτάτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι… Μείνετε στη δική σας γραμμή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ