''Δεν είναι η μαμά μου'': Λέει σε όλους η 24χρονη που παντρεύτηκε τη 48χρονη boss της (φωτό - βίντεο)

''Νομίζουν ότι είναι η μαμά μου, εμείς γελάμε'', λένε οι δύο γυναίκες...

Η Michelle Dailey, 43 ετών, παντρεύτηκε την 24χρονη  Breyannah Henry-Dailey και ο γάμος τους έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media. 

"Πηγαίνουμε για φαγητό και οι άνθρωποι λένε, 'τη μβγήκες με την μαμά σου για φαγητό'", δήλωσε στο SWNS η Henry-Dailey, δημιουργός περιεχομένου από το Φοίνιξ της Αριζόνα.

 

 

"Τις προάλλες έκανα έλεγχο στο αυτοκίνητό μου και εμφανίστηκε η Μισέλ και μου είπαν: "Α, η μαμά σου είναι αυτή γελάμε κάθε φορά". 

 

 

Τα απαξιωτικά σχόλια για το ειδύλλιο, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση των δύο γυναικών– που γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2018, όταν η Μισέλ ήταν το αφεντικό της Χένρι-Ντέιλι στην αγορά Sprouts Farmers Market. «Αποκαλούν τη Μισέλ παιδόφιλη και λένε ότι με “περιποιείται”», είπε η 24χρονη. «Δεν ξέρουν τι είναι αγάπη», επέμεινε η ξανθιά. «Δεν είμαι θύμα, είναι απλώς αγάπη» σημείωσε.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. 

 

 

 

"Την πρώτη μου μέρα στο Sprouts, [η Michelle] ήταν η δασκάλα για τον προσανατολισμό και στη συνέχεια κατέληξε να είναι το αφεντικό μου", θυμάται. "Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί της, και με γνώριζε ελάχιστα", αναφέρει το nypost

Η Henry-Dailey παραιτήθηκε τελικά από τη δουλειά της στη λαϊκή αγορά τον Ιούλιο του 2018, χωρίς να αποκαλύψει τα τρυφερά συναισθήματά της στη Michelle - η οποία δεν είχε "ιδέα" ότι η υφισταμένη της αναγνώριζε ότι είναι ομοφυλόφιλη ούτε ότι ήταν ο κρυφός της θαυμαστής.

 

 

«Βρήκα τη [Michelle] στο “Her”», θυμήθηκε η γυναίκα, μια σελίδα αφιερωμένη σε λεσβίες, queer, αμφιφυλόφιλες αλλά και στρέιτ γυναίκες. «Η Μισέλ μου έστειλε μήνυμα», αργότερα από άλλη πλατφόρμα, είπε η Henry-Dailey. «Είπα, “σε θυμάμαι, ήσουν το αφεντικό μου” ».

 

 

 

 

Τον Οκτώβριο του 2019, μόλις δύο μήνες μετά την επανασύνδεση στο διαδίκτυο, το Gen Z και το Gen X μετακόμισαν μαζί. Και ενώ ο έρωτάς τους άνθισε γρήγορα, η διαφορά στην ηλικία τους ήταν ένα αρχικό πρόβλημα που το ζευγάρι προσπάθησε να ξεκαθαρίσει.

Τελικά είπαν το «I Do» τον Φεβρουάριο του 2022 και τώρα μεγαλώνουν δύο σκυλιά μαζί – τον Shay, ένα μαύρο Λαμπραντόρ και τον Sunny, ένα Golden Retriever.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ