Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: 7χρονος έφαγε σφαίρα στο κεφάλι μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών - Η διαφωνία για τα jet ski (φωτό - βίντεο)

«Όταν ένιωσα τον πυροβολισμό στο χέρι μου, γύρισα να κοιτάξω τον εγγονό μου», είπε ο παππούς του μικρού. 

Ένα 7χρονο αγόρι πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι το βράδυ της Τρίτης σε μια παραλία στην Τάμπα της Φλόριντα, εξαιτίας μιας διαμάχης με ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ δύο ομάδων που διαπληκτίστηκαν για τζετ σκι τα οποία βρέθηκαν πολύ κοντά στην ακτή. 

Ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Τάμπα, Κάλβιν Τζόνσον, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης ότι η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυροβολισμούς στο Courtney Campbell Causeway δυτικά της παραλίας Ben T. Davis.
Image

Τwitter/Kylie Jones Fox 13

"Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ο παππούς ενός νεαρού που πυροβολήθηκε τον άρπαξε και τον τράβηξε μέσα στο φορτηγό", εξήγησε ο Τζόνσον. "Όταν ήταν μέσα στο όχημα, μια σφαίρα διαπέρασε το παράθυρο, χτύπησε τον παππού στο δάχτυλο και τον μικρό στο κεφάλι". 

"Ο παππούς δεν γνώριζε τίποτα για τον διαπληκτισμό", υποστήριξε ο Τζόνσον απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την ενημέρωση. " Δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο απρόσεκτοι". 

 

 

Ο Τζόνσον, μοιράστηκε ότι το παιδί φέρεται να κηρύχθηκε νεκρό μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο. Ένα ακόμη άτομο πυροβολήθηκε επίσης, σύμφωνα με τις αρχές, αναφέριε το People. 

«Όταν ένιωσα τον πυροβολισμό στο χέρι μου, γύρισα να κοιτάξω τον εγγονό μου», δήλωσε o παππούς του μικρουλη. 

 Ο επτάχρονος βρισκόταν στη Φλόριντα επισκεπτόμενος τον παππού και τη γιαγιά του από το Νιου Τζέρσεϊ και θα έκλεινε τα 8 τον Αύγουστο.

 

 

Η οικογένεια εκλιπαρεί όποιον πυροβόλησε τον παιδί να παραδοθεί.

«Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει», είπε η γιαγιά του Yitzian, Marisol Ayala.

 

 

«Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί το μωρό μου δεν πρόκειται να επιστρέψει κοντά μας. Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για αυτόν. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν», είπε στο Fox13.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε καμία σύλληψη και δεν έχει κατονομάσει κανέναν ύποπτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ