Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου ο ανάδρομος Ερμής του Φεβρουαρίου;

Αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων θα πρέπει να προσέξεις πολύ ο,τι σχετίζεται με την τεχνολογία, τα ταξίδια και τις λεπτομέρειες γενικά. Γενικά αυτό είναι ένα διάστημα που θα αποφασίσεις να κλείσεις έναν κύκλο που πρέπει να κλείσει και ίσως έρθουν ξανά στη ζωή σου άνθρωποι του παρελθόντος αλλά όλα αυτά γίνονται με καθυστερήσεις που φέρνουν εκνευρισμό κάποιες φορές. Παρακάτω θα βρεις πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων θα πρέπει να προσέξεις πολύ ο,τι σχετίζεται με την τεχνολογία, τα ταξίδια και τις λεπτομέρειες γενικά. Γενικά αυτό είναι ένα διάστημα που θα αποφασίσεις να κλείσεις έναν κύκλο που πρέπει να κλείσει και ίσως έρθουν ξανά στη ζωή σου άνθρωποι του παρελθόντος αλλά όλα αυτά γίνονται με καθυστερήσεις που φέρνουν εκνευρισμό κάποιες φορές. Παρακάτω θα βρεις πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!


Κριός: ο ανάδρομος Ερμής αυτός στους ευαίσθητο στους Ιχθείς στον οίκο του υποσυνείδητου σου μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και τις πληροφορίες που ανταλλάσσεις. Είναι πολύ πιθανό τώρα ένα παλιό σου όνειρο να βγει τώρα στην επιφάνεια που μπορεί ίσως να είναι ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή απλά να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά του εαυτού σου. To να προσπαθήσεις να ανταποκριθείς όσο γίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς τώρα είναι κάτι πολύ πιο εφικτό από το να προσπαθήσεις να τους κάνεις να δεχθούν τις ιδέες σου.

Tαύρος: η επικοινωνία σε ομαδικές καταστάσεις μπορεί να επηρεαστεί με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο των φίλων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει στο φως μια παλιότερη ιδέα ή απλά το όνειρο του να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Φίλοι από τα παλιά κάνουν την εμφάνιση τους αλλά και συνάδελφοι που μπορεί να φέρουν μαζί κάτι καλό για εσένα ακόμη και αν η προηγούμενη επαφή σας δεν ήταν και τόσο καλή. Το να είσαι πιο ευγενική στον τρόπο που λες αυτά που λες σίγουρα βοηθάει να φτιάξεις τιςπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι: ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου και αυτή η περίοδος είναι πολύ πιο σημαντική για εσένα από οτι για τους περισσότερους . Τα επαγγελματικά σου επηρεάζονται και το θέμα εδώ είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι και οι ευθύνες που μπερδεύονται και μπορεί να κάνουν πιο περίπλοκη την δουλειά σου. Μην υποθέτεις πως οι άλλοι σε καταλαβαίνουν ή πως εσύ η ίδια τους καταλαβαίνεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να διπλοτσεκάρεις τα πράγματα πριν μιλήσεις στο αφεντικό ενώ δεν αποκλείεται να σου ξυπνήσει ένα παλιό όνειρο καριέρας.

Καρκίνος: οι επικοινωνίες με άτομα που είναι μακριά ή ακόμη και τα σχέδια σου για ταξίδια δυσκολεύουν τώρα με τον ανάδρομο Ερμή. Διάβασε ξανά το έγγραφο που ετοιμάζεσαι να στείλεις στο γραφείο του εξωτερικού στη δουλειά, μίλησε ξεκάθαρα και μην ποντάρεις στα κρυμμένα μηνύματα των όσων ακούς ή λες εσύ η ίδια και τότε θα μπορείς να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Λέων: oι σχέσεις μπορεί να μπερδευτούν με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της τρυφερότητας να σε βάζει να κάνεις σκληρές διαπραγματεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Δείξε πως είσαι ευέλικτη και μπορείς να προσφέρεις την συμπόνοια σου σε όποιον την έχει ανάγκη και άφησε τα παιχνίδια εξουσίας για άλλη ώρα.

Παρθένος: ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο των συντρόφων φέρνει εκπλήξεις στις σχέσεις σου. Λατρεύεις τις ξεκάθαρες κουβέντες και καταστάσεις αλλά καλά θα κάνεις να μην ανησυχείς πολύ για τις λεπτομέρειες. Κάποιον που δεν έβρισκες πολύ ρεαλιστή στο παρελθόν ίσως αξίζει να τον πλησιάσεις τώρα και θα δεις την δημιουργικότητα σου στα ύψη!

Ζυγός: τα θέματα της δουλειάς είναι κάπως μπερδεμένα αυτό το διάστημα. Θέματα που θεώρησες πως είχαν κλείσει ίσως χρειαστεί να ξανανοίξουν και να τα ξαναδεις. Αν έχεις θετική διάθεση και όρεξη να μάθεις κάποια πράγματα τότε και οι ικανότητες σου θα επεκταθούν αρκεί να μην εξάντλησεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός: ο πλανήτης της επικοινωνίας ανάδρομος στον τομέα της προσωπικής σου έκφρασης, του ρομάντζου και των παιδιών. Σύγχυση και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι όταν αναζητάς την αγάπη και ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς της δουλειάς σου είναι μέσα στο παιχνίδι εφόσον θέλεις να τις δώσεις.

Τοξότης: τα οικογενειακά θέματα απαιτούν την προσοχή σου στον τέταρτο οίκο σου του σπιτιού και της οικογένειας. Παλιότερες συναισθηματικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Τώρα πρέπει να συγχωρέσεις τα λάθη τα δικά σου και των γύρω σου και όλα θα πάνε καλά στο μέλλον.

Αιγόκερως: οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι με τον ανάδρομο να παίζει με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Τσέκαρε ξανά και ξανά το email πριν το στείλεις και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού πριν μπεις σε λάθος αεροπλάνο!

Υδροχόος: κάποια οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο με εσένα να αναρωτιέσαι αν είσαι έτοιμη να πάρεις κάποια οικονομικά ρίσκα. Ρίξε μια δεύτερη ματιά στον τρόπο με τον οποίο σκορπάς τα χρήματα σου και οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου. Έτσι θα κρατήσεις και την ηρεμία αυτές τις μέρες.

Ιχθείς: ένα deja vu το έχεις αυτό το διάστημα. Τα βασικά είναι πως καταφέρνεις να φέρεις σε πέρας ότι αναλαμβάνεις και τώρα είναι μια ευκαιρία να ξαναφέρεις στο προσκήνιο θέματα που μπορεί να μην είχαν ευδοκιμήσει στο παρελθόν. Η δημιουργικότητα σου είναι στο φουλ και καταφέρνεις να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος σε πολλούς τομείς.


Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ