Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άφησε μπάχαλο το μαγαζί που νοίκιαζε στην Αλόννησο – Έξαλλη η ιδιοκτήτρια «ποιος περίμενε αυτά τα ρεζιλίκια!» (βίντεο)

Έξω φρενών η ιδιοκτήτρια με την κακή κατάσταση που είχε αφήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μαγαζί που νοίκιαζε

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού που νοικίαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ως καφέ μπαρ στην Αλόννησο, μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην παρουσιαστής δεν σεβάστηκε την περιουσία της και πως άφησε το κατάστημα σε μαύρο χάλι. Όπως είπε η γυναίκα η ζημιά υπολογίζεται από 3.000 έως 4.000 ευρώ.

«Ποιος περίμενε όλα αυτά τα ρεζιλίκια! Τι θέλετε να μάθετε; Ότι παραλάβαμε ένα μαγαζί, το οποίο από την αρχή το στήσαμε; Μαύρο χαλί μέσα και βρωμιά; Ότι δεν μπήκε ποτέ σκούπα να καθαριστεί; Τι άλλο θέλετε να σας πω! Πολύ κακή κατάσταση. Είχε ξηλώσει ντουλάπια, πρίζες, δεν υπήρχε πρίζα σωστή λες και πάλευε με τις πρίζες τέσσερα χρόνια. Βάλαμε ανθρώπους μέσα να το ξανά στήσουν από την αρχή. Πέταξε ψυγεία, πέταξε εξαρτήματα» ανέφερε αρχικά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και συνέχισε ταραγμένη: «Αλλά να σας πω κάτι, δεν βαρυγκομάω, αρκεί που έφυγε. Εγώ από καιρό έψαχνα λόγους για να τον διώξω. Αλλά δεν έβρισκα, γιατί μου λέγανε όλοι ότι δεν μπορείς να τον διώξεις από τη στιγμή που είναι εντάξει στα ενοίκια» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή - η απόφαση του δικαστηρίου (βίντεο)

Αναφορικά με το κόσμος των ζημιών που της έκανε ο πρώην παρουσιαστής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το ψυγείο που μου πέταξε, 1.500 ευρώ, επαγγελματικό ψυγείο. Τα ντουλάπια της κουζίνας. Μαξιλάρες; Τις καρέκλες; Που μπήκα και βρήκα σε ένα μαγαζί τις καρέκλες που ήταν κόσμημα, και βρήκα σπασμένες καρέκλες; Όλες οι ψάθες καμένες από τον ήλιο; Να σας βάλω εκτίμηση, 1.500 περίπου έκανε το ψυγείο. Κάπου 1.000 πήραν οι άνθρωποι που βάψανε και βερνικώσαν πατώματα… Κάντε λογαριασμό, δεν ξέρω εγώ τι λογαριασμό να κάνω. Να σας πω κάτι; Ευτυχώς που έφυγε ο κύριος» είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ