Βραβεία Μαρία Κάλλας στο Μονακό: Η λαμπερή τελετή - Τα βραβεία στη Μιμή Ντενίση & τη Νάνα Μούσχουρη - Παρουσίασε η Έμυ Λιβανίου (φωτό - βίντεο)

Δείτε στιγμιότυπα από την glam βραδιά

Η μυθική εποχή του Μόντε Κάρλο με τον πρίγκιπα Ρενιέ και την καλλονή πριγκίπισσα Γκρέις, τον Αριστοτέλη Ωνάση και την αγαπημένη του ντίβα Μαρία Κάλλας θα αναβιώσει ακόμα μία φορά στο πριγκιπάτο.

maria callas

Στο ιστορικό ξενοδοχείο «Hotel de Paris» δόθηκε το glam event με τίτλο «Maria Callas Monaco Gala & Awards», με αφορμή την επέτειο 62 χρόνων από το «Gala Maria Callas» στην Οπερα του Μόντε Κάρλο.

Photo by Emi Zisiopoulou Livaniou ? in Opera de Monte Carlo. May be a selfie of 2 people and makeup

Άλλωστε η ντίβα όχι μόνο λάτρευε το Μονακό, αλλά είχε εγκατασταθεί μόνιμα μετά το διαζύγιό της από τον Μενεγκίνι και την αναχώρησή της από την Ιταλία, ζώντας τον παράφορο έρωτά της με τον Ωνάση. Αλλά και για φορολογικούς λόγους εμφανιζόταν επίσημα ως κάτοικος του Μονακό, με μόνιμη διεύθυνση στην οδό Οστάνδης, όπου έδρευαν τα γραφεία του Ωνάση.

276363 2

 

 

 

 

Οι παλιές ένδοξες εποχές με τα ρεσιτάλ, τις μακριές τουαλέτες, τα βαρύτιμα κοσμήματα και τα σμόκιν για τους κυρίους αναβίωσαν το Σαββατοκύριακο στα βραβεία που απονεμήθηκαν σε Ελληνίδες καλλιτέχνιδες και γνωστούς επιχειρηματίες. Το βραβείο «Μαρία Κάλλας» φέτος απονεμήθηκε στην ηθοποιό Μιμή Ντενίση για την προσφορά της στην τέχνη, αλλά και για τη διεθνή καριέρα που κάνει με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ακολούθησε ρεσιτάλ όπερας, ενώ το επίσημο δείπνο δόθηκε στη μεγαλοπρεπή αίθουσα «La Sale Empire» με οικοδέσποινα την πρόεδρο της International Action Art Monaco και ιδρύτρια του γκαλά Ιωάννα Ευθυμίου και παρουσιαστές την Εμυ Λιβανίου και τον Γιώργο Ντάβλα.

 

 

Photo by Emi Zisiopoulou Livaniou ? in Opera de Monte Carlo. May be an image of 6 people and

Παροικία
Μικρή ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια στο πριγκιπάτο του Μονακό.

 

 

 

 

Από την εποχή του Ωνάση έως σήμερα τον μικρό αλλά χλιδάτο φορολογικό παράδεισο έχουν αγαπήσει πολλοί ισχυροί οικονομικά Ελληνες, όπως ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου, η grand dame Αλίκη Περρωτή, ο πρώτος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Rolex στη χώρα μας, αείμνηστος Σπύρος Βαχάρης, η δευτερότοκη κόρη του καπετάν Γιάννη Λάτση, Μαργαρίτα Λάτση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ