Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθείς - Να είστε προσεκτικοί στις επαφές & στις μετακινήσεις σας.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε αυτό το ζώδιο, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα περισσότερο, στους χαλαρούς ρυθμούς και οτιδήποτε τρέφει την καρδιά μας. Την Κυριακή ο Ερμής θα μπει σε στάση και σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα βοηθήσει να αποκατασταθούν τα πράγματα στην επικοινωνία. Βέβαια οι μέρες κοντά στην αλλαγή της φάσης της πορείας του είναι πάντα πιο ενοχλητικές, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί την Κυριακή τόσο στις επαφές όσο και στις μετακινήσεις σας. Αναλυτικά για την ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 15/05 μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

 Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί και τις δυο μέρες να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός από Δευτέρα και να διευκολύνει σταδιακά θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Αναλυτικά για την ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 15/05 μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση στο ζώδιο σας και πιθανώς να σας ζορίσει λίγο περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην επικοινωνία κυρίως με φίλους και συνεργάτες. Πάντα τις μέρες που ο Ερμής αλλάζει φάση πορείας γίνονται πιο ευδιάκριτα τα σημάδια της ανάδρομης φάσης του. Προσοχή στις λεπτομέρειες, εναλλακτικές λύσεις, ευελιξία και υπομονή θα σώσουν την κατάσταση. Αναλυτικά για την ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 15/05 μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ