Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη προχωράει σήμερα στους Ιχθύς - Δώστε έμφαση στο συναίσθημα, στους χαλαρούς ρυθμούς & ό,τι τρέφει την καρδιά σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς το πρωί του Σαββάτου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε αυτό το ζώδιο, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα περισσότερο, στους χαλαρούς ρυθμούς και οτιδήποτε τρέφει την καρδιά μας. Παράλληλα το Σάββατο έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το οποίο ενεργοποιείται από τη Σελήνη καθώς θα σχηματίσει όψεις και με τους δυο πλανήτες, σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι πολύ πιο βοηθητικό το Σάββατο για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά και για τις σχέσεις μας. Ευνοούνται οι συζητήσεις για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών. Στη δράση βέβαια είναι καλό να περάσουμε από την επόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην οργάνωση του σπιτιού, αλλά και στα θέματα των οικονομικών. Φυσικά ακόμη και στις θετικές όψεις νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση από όγκο δουλειάς ή προθεσμιών και αίσθηση εγκλωβισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα αλλά με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια όμως, γιατί πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί και τις δυο μέρες να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο το Σάββατο έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Το Σάββατο είναι βοηθητικό σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετικό το βράδυ και για να κανονίσετε μια έξοδο ή να δείτε φίλους ακόμη καλώντας τους και στο σπίτι σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ