Χάιντι Κλουμ: Σαν νεράιδα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Μικρής Γοργόνας - Το μίνι, σέξι φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία (φωτό - βίντεο)

Σαν νεράιδα του παραμυθιού εμφανίστηκε η Χάιντι Κλουμ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Little Mermaid» της Disney που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα φόρεμα του σχεδιαστή Jasmin Erbaş το οποίο παρέπεμπε σε πεταλούδα και εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

 

 

 

H Xάιντι Κλουμ μάλιστα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram ένα βίντεο από τη προετοιμασία της για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας. Σε αυτό την βλέπουμε να φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα και στη συνέχεια να δοκιμάζει το εντυπωσιακό φόρεμά της.

 

 

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ τράβηξε την προσοχή με την σέξι εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Little Mermaid».

 

 

Το διάσημο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις με την λαμπερή εμφάνισή της, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ξέρει πολύ καλά πως να είναι πάντα μέσα στο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Χάιντι Κλουμ: Ο χορός, το αποκαλυπτικό φόρεμα και το ανύπαρκτο εσώρουχο - Αναστάτωσε τα social, δείτε το βίντεο

Tο εντυπωσιακό φόρεμα αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και η ίδια επέλεξε διάφανα πέδιλα, τα οποία είναι μεγάλη τάση της φετινής άνοιξης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ