Στέψη Βασιλιά Καρόλου: H Τζιλ Μπάιντεν με την εγγονή της στο Αββαείο - Το γαλάζιο σύνολο από Ralph Lauren (φωτό - βίντεο)

Δείτε την εμφάνιση της εγγονής της... 

Η Τζιλ Μπάιντεν εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ και της βασίλισσας Καμίλλας.

Ενόψει της στέψης, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου μαζί με την εγγονή της, Finnegan Biden.

Δείτε επίσης: Στέψη Βασιλιά - LIVE: Ξεκίνησε η ιστορική τελετή - Λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον στο Αββαείο - Με εκθαμβωτικό ιβουάρ φόρεμα από Alexander McQueen

Η Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε ένα γαλάζιο σύνολο από τον οίκο Ralph Lauren, συνδυάζοντας την εμφάνισή της με ένα ασορτί ζευγάρι γάντια και nude γόβες με nude clutch.

Η Finnegan Biden επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα με κάπα, συντονίζοντας την εμφάνισή της με ένα ασορτί εκπληκτικό καπέλο, παπούτσια και μια μικρή τσάντα.

Κανένας πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει παραστεί ποτέ στη στέψη ενός Βρετανού μονάρχη. Η παρουσία της Τζιλ Μπάιντεν σηματοδοτεί επίσης την πρώτη φορά που μια πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών παρευρίσκεται σε στέψη, ανέφερε η Kristen Welker του TODAY.

Ιnstagram/carasmexico
Σύμφωνα με τους βοηθούς της πρώτης κυρίας, η παρουσία της στη στέψη έχει ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της με το Ηνωμένο Βασίλειο ως σύμμαχο.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα έφθασαν στις 12 (ώρα Ελλάδας) στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ για την τελετή στέψης ενώπιον 2.200 ηγετών από όλο τον κόσμο και άλλων επισήμων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ