Σοφία Βόσσου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» για το γάμος της κόρης μου - Τι είπε για τον γαμπρό της που είναι στις φυλακές (βίντεο)

Με σύμφωνο συμβίωσης ενώθηκε η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου με τον Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους το μεσημέρι της Πέμπτης (04/05). Ειδικότερα, η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο αγαπημένος της υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Βασίλης Δημάκης.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στις φυλακές συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας αποχώρησε.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η Ερασμία Μάνου δήλωσε αρχικά: «Νιώθω λίγο περίεργα. Το τρακ είναι λίγο μεγαλύτερο αυτή τη φορά. Για ποιους λόγους παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο».

Με τη σειρά της, η Σοφία Βόσσου δήλωσε για το ζευγάρι: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου. Σας φιλώ, σας αγαπάμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ