Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο - Δώστε προσοχή στις υποχρεώσεις & τη διάθεση σας

Δείτε τις αστρολογικές σας προβλέψεις...

H Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο εκφραστικοί και να αποζητάμε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία μας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια κι εκδρομές και πολλοί μπορεί να αποφασίσουν να φύγουν για το τριήμερο. Από την άλλη είναι μια υπέροχη όψη για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. H Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του Απριλίου την Κυριακή. Το πρωί της Κυριακής βέβαια θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο παραπέμποντας σε κάποιες υποχρεώσεις ή μια περίεργη διάθεση, αλλά μέχρι το απόγευμα τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και το πρωί που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο θα σκέφτεστε όλα τα «πρέπει» της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας ή έναν προβληματισμό για τη δουλειά. Στην πορεία της μέρας θα έχετε καλύτερη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος. Έμπνευση αν μη τι άλλο θα έχετε. Κι αν πάλι θέλετε να απομονωθείτε σπίτι και να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά μόνο με κάτι που διασκεδάζει εσάς, ό,τι κι αν είναι αυτό μην διστάσετε να το κάνετε. Άλλωστε χρειάζεται να περιποιείστε το ίδιο τρυφερά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Επωφεληθείτε από τη φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στην Παρθένο για να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ