Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Nα είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας.

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και συναντά τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου δημιουργώντας απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές. Καθώς κάποιοι μπορεί να ταξιδεύουν σήμερα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια Παρασκευή αρκετά επεισοδιακή, μολονότι για το δικό σας ζώδιο η όποια ενόχληση έχει να κάνει με άλλα άτομα είτε από τον επαγγελματικό σας περίγυρο είτε τα παιδιά σας αν είστε γονείς που έμμεσα επηρεάζουν και σας. Χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια, ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας ακόμη κι από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή είναι αρκετά απαιτητική καθώς φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τις οποίες πρέπει να καλύψετε. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία για να έχετε τη ζωτικότητα και την ενέργεια να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Αποφύγετε σήμερα να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν ομονοείτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ