Η Σάλμα Χάγιεκ αναδύεται σαν petite Αφροδίτη με τεράστιο μπούστο από τη θάλασσα - "Ο ωκεανός με αναζωογονεί" (φωτό)

Μύρισε καλοκαίρι!

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια τον τίτλο του sex symbol και οι εμφανίσεις της αλλά και οι φωτογραφίες της στο Instagram αποδεικνύουν πως ο τίτλος της ανήκει δικαιωματικά.

Υπήρξε μία από τις πρώτες stars του Χόλιγουντ που ανέδειξε τις πλούσιες καμπύλες της, αποδεικνύοντας πως τα juicy, κορίτσια είναι sexy και άκρως γοητευτικά.

 

 

 

 

Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τις ξέγνοιαστες ημέρες της, κάπου μεσοπέλαγα, κάνοντας τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα και φρόντισε να ενημερώσει τους followers της.

Φορώντας ένα μπικίνι σε έντονη κίτρινη απόχρωση -το απόλυτο χρώμα της σεζόν- πόζαρε μεσοπέλαγα, σαν μοντέλο σε καμπάνια.

Στις φωτογραφίες η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να ποζάρει στο σκάφος, λίγο πριν βγει από τη θάλασσα ενώ σε επόμενο βίντεο φαίνεται να κολυμπά.

Διαβάστε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της μαζεύουν σκουπίδια από τη θάλασσα: Οι διακοπές τους στην Ιορδανία - Δείτε φωτό και βίντεο

Οι διαδικτυακοί της φίλοι φυσικά έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και σχολίασαν τόσο το πόσο γοητευτική είναι αλλά και πόσο σέξι κορμί έχει.

Να υπενθυμίσουμε ότι Σάλμα Χάγιεκ είναι Μεξικανή ηθοποιός και είναι παντρεμένη με τον Φρανσουά Ανρί Πινό από το 2008.

Σάλμα Χάγιεκ

Είναι Γάλλος δισεκατομμυριούχος, πανίσχυρος επιχειρηματίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς πολυτελούς ομίλου Kering, ο οποίος περιλαμβάνει τους οίκους Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Boucheron, Brioni, Puma, Bottega Veneta, αλλά και πρόεδρος χαρτοφυλακίου του ομίλου holding Groupe Artémis, που κατέχει μεταξύ άλλων τον οίκο δημοπρασιών Christie’s, την οινοποιία Chateau Latour στο Μπορντό, τo εβδομαδιαίο περιοδικό της Le Monde, Le Point, το τηλεοπτικό δίκτυο TF-1 και το γήπεδο Stade Rennais FC. Το 2000 ο όμιλος εξαγόρασε και το εμβληματικό θέατρο Mαρινί στο Παρίσι.

salma hayek

Μαζί έχουν μία κόρη την Βαλεντίνα. Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε μία σπάνια εμφάνιση των δύο τους με το στράπλες κόκκινο φόρεμα που το έχει φορέσει η μητέρα της, 26 χρόνια πριν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ