Ποιος είναι ο 27χρονος «εραστής» της 40χρονης Anne Hathaway; - Με ελληνικές ρίζες ο νεαρός ηθοποιός (φωτό & βίντεο)

Πρωταγωνιστούν στην ταινία "Τhe Idea of You".

Η δημοφιλής ηθοποιός Αν Χαθαγουέι με τον νεαρό ηθοποιό Νικ Γκαλιτζίν πρωταγωνιστούν σε μία νέα ταινία που έχει κάνει σάλο στα social media

Ο λόγος για το «Idea of You».

Το The Idea of You είναι μια αμερικανική ρομαντική κομεντί του 2024 σε σκηνοθεσία Michael Showalter, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Robinne Lee. 

Με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Nicholas Galitzine, εξιστορεί την ερωτική σχέση μεταξύ μιας ανύπαντρης 40χρονης μητέρας και του 27χρονου τραγουδιστή ενός δημοφιλούς boy band.

Ο ηθοποιός, Νικ Γκαλιτζίν  που υποδύεται τον τραγουδιστή έχει «κλέψει» την παράσταση, καθώς είναι νέος, ωραίος και έχει και ταλέντο. 

Διαβάστε ακόμα: Anne Hathaway: Απογείωσε το total leather look στην πρεμιέρα της ταινίας της - Εφαρμοστό κολάν, γιλέκο & ροκ διάθεση!

Έχει ρίζες από την Ελλάδα και ολόκληρο το όνομά του είναι Nicholas Dimitri Constantine Galitzine και είναι περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ρομαντικές ταινίες Purple Hearts (2022).

Ο Νικ γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1994 στο Hammersmith του Λονδίνου.

Ο πατέρας του, Geoffrey Leo Alexander Galitzine, είναι μεγαλό-επιχειρηματίας.

Η μητέρα του, Λώρα Μαρία Κωνσταντίνα Παπαγιάννη, κατάγεται από την Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ:

Μην την χάσετε!

Διαβάστε ακόμα: Η Anne Hathaway θυμάται: "Θεωρούνταν φυσιολογικό ένας ηθοποιός να φιλιέται με άλλους - Μου φάνηκε αηδιαστικό"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ