Fashion Los Angeles Awards κόκκινο χαλί: Νικήτρια η Gwyneth Paltrow με σικ κρεμ μπεζ deuxpiéces, όλη η κοιλιά έξω - Ποιες την μιμήθηκαν; (φωτό - βίντεο)

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε σε βραβεία μόδας που έγιναν στο Μπέβερλι Χιλς και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα κατά την είσοδό της στο ξενοδοχείο «Beverly Hills Hotel».

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της στα ετήσια «The Daily Front Row’s Fashion Los Angeles Awards» που γίνονται για έβδομη φορά ένα μπεζ σύνολο το οποίο περιλάμβανε ένα crop top και μία παντελόνα.

Θυμίζουμε ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου κρίθηκε πρόσφατα αθώα για το ατύχημα που κατηγορούνταν ότι προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα.

Η Γκουίνεθ Πάλτρου εμφανίστηκε σε βραβεία μόδας με ένα crop top, το οποίο άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της και το συνδύασε με μπεζ παντελόνι καμπάνα. Τα crop tops διατηρούν εδώ και αρκετές σεζόν μία σημαντική θέση στις τάσεις της μόδας και είναι ένα από τα βασικότερα summer items της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είχε τα μαλλιά της μαζεμένα με έναν χαμηλό κότσο και φορούσε μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Όσο για το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, σε γήινους τόνους.

Δείτε την εμφάνιση της:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα στο σκι - Τι είπε στο αυτί του αντιδίκου μετά το άκουσμα της απόφασης

Ωστόσο, τα ... χνάρια της Πάλτροου ακολούθησαν και άλλες σταρς.

Η Κιμ Καρντάσιαν φαινόταν απολύτως εντυπωσιακή, μαζί με την 9χρονη κόρη της Νορθ, καθώς φορούσε ένα γκρι τοπ με ασορτί μίντι φούστα που είχε σχίσιμο μέχρι τους μηρούς. Πρόσθεσε μια μικρή λάμψη στη μοντέρνα εμφάνιση της με τις γόβες στιλέτο που "τύλιξαν" τις γάμπες της.

Η Meghann Fahy παρευρέθηκε στην εκδήλωση με ένα μαύρο σουτιέν και ένα αρκετά φαρδύ παντελόνι που έπεφτε γύρω από τα πόδια της.

Η Joy Corrigan έκανε μια λαμπερή εμφάνιση με color - blocking. Το supermodel φόρεσε ένα πράσινο διάφανο παντελόνι με πούπουλα στα πλάγια και ένα crop top με κλειστό ντεκολντέ.

Κρατούσε ένα ασημένιο τσαντάκι clutch και είχε τα μαλλιά της μαζεμένα πίσω σε έναν σταθερό κότσο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ