Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η τεχνητή νοημοσύνη έκανε πάλι το θαύμα της! Έτσι θα ήταν ο "Θανασάκης" από τον Αρκά - Η φωτογραφία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media

Δείτε τη φωτογραφία.

Όλοι μας έχουμε γελάσει, έχουμε νοσταλγήσει, αλλά και κάποιες φορές έχουμε συγκινηθεί με τον «Θανασάκη» του Αρκά.

Πρόκειται για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο Αρκάς, ιστορίες του οποίου «μαθαίνουμε» μέσω του γνωστού σκιτσογράφου, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Τόσο η παιδική αθωότητα, όσο και χιουμοριστική του αφέλεια, σε συνδυασμό με τις εμμονές για τις πατάτες τηγανητές, το πρόβλημα στην ομιλία και ο ανεκπλήρωτος έρωτας για τη Σίσσυ, έχουν κάνει τον «Θανασάκη» έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες που δημιούργησε ποτέ ο Αρκάς.

Τα σκίτσα του μας κάνουν να αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια και τις στιγμές αθωότητας, όταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν «τι είναι αυτό το σεξ».

Χαρακτηριστική είναι επίσης και η φράντζα του «Θανασάκη», την οποία προσέχει… περισσότερο και από τον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμη: Μις Ελλάς: Εκπληκτικής ομορφιάς, δυναμική, γυμνασμένη, σαν αρχαία Θέα - Δείτε την Ελληνική συμμετοχή και τις… αντιπάλους μας (φωτό)

Έτσι θα ήταν ο «Θανασάκης» αν ήταν άνθρωπος
Αν λοιπόν είχατε απορία πως θα ήταν ο «Θανασάκης» εφόσον ήταν κανονικός άνθρωπος, ήρθε η ώρα να μάθετε.

Η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον Αρκά, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που δημιουργήθηκε από σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, όπου μεταμόρφωσε τον «Θανασάκη» σε πραγματικό αγόρι.

«Η Τεχνητή Νοημοσύνη, σαν την καλή νεραΐδα του Πινόκιο, μεταμορφώνει τον Θανασάκη σε πραγματικό αγόρι» γράφει στην ανάρτησή του.

 

 

Οι αντιδράσεις…
Οι αντιδράσεις των ακολούθων του Αρκά ήταν… μάλλον αρνητικές, αφού οι περισσότεροι λένε ότι βάσει της εικόνας που έχουν για τον «Θανασάκη» από τα σκίτσα του Αρκά, η εικόνα που βλέπουν διαφέρει.

Πολλοί στέκονται στο ότι το αγόρι της φωτογραφίας μοιάζει δυστυχισμένο, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει να είναι ο «Θανασάκης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ