Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - τροχαίο: Πως είναι η κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας -''Τι να κάνω, να την κυνηγήσω; Ήταν η κακιά η ώρα'' λέει ο σύζυγός της

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου., η οποία τραυμάτισε με το αυτοκίνητό της μια ηλικιωμένη.

Σε τροχαίο στα νότια προάστια  και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας, ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, με την ηλικιωμένη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην Τροχαία ότι η παρουσιάστρια δεν ευθυνόταν, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται να πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε σταθερή πορεία όταν ηλικιωμένη πετάχτηκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει και να την εκτοξεύσει στο απέναντι διάζωμα σε μια απόσταση 50 μέτρων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από αυτόπτες μάρτυρες.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε από το αμάξι, φωνάζοντας και κλαίγοντας, με αποτέλεσμα άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο να νομίσουν ότι και η παρουσιάστρια έχει χτυπήσει. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε τραυματιστεί από το ατύχημα. Υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ το οποίο δεν έδειξε τίποτα.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα - Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αμάξι της (βίντεο)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια παρέμεινε στο σημείο μετά το ατύχημα και λίγα λεπτά μετά έφτασε η Τροχαία, που κλήθηκε για να καταγράψει το περιστατικό.

Ακολούθως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε την ηλικιωμένη στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να της δοθούν όλες οι ιατρικές βοήθειες.

 

 

Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε:

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο. Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα» ανέφερε ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας στην εκπομπή «T-Live».

 

 

Σε ότι αφορά το αν «πετάχτηκε» στοn δρόμο η σύζυγός του, σημείωσε: «Αυτό είναι λάθος. Γιατί είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου. Δεν είναι στην άκρη του πεζοδρομίου. Έχει διάβαση πεζών εκεί. Τι να πω; Μπροστά στο νοσοκομείο, με τέτοιες ταχύτητες... Για να έχει τέτοια εκτίναξη και να πέσει πάνω στο καπό της, τι να πω; Ό,τι μου είπε η σύζυγός μου σας λέω. Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά και μετά πέρασε. Τώρα, από πού βγήκε η Κωνσταντίνα, δεν ξέρω. Έγινε τώρα... Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να πω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Λες και το ήθελε. Πάνω στην κακιά ώρα έγινε. Συμβαίνουν αυτά».

Τι λέει ο δικηγόρος της παρουσιάστριας

"Η ταχύτητα ήταν μηδενική", λέει μεταξύ άλλων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ