Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρούλης - ''Φτωχότερη'' η ελληνική δημοσιογραφία

Έφυγε από τη ζωή, το "αρχείο" της ελληνικής δημοσιογραφίας,

 Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρούλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας 'ετσι "Φτωχότερη"ελληνική δημοσιογραφία.

Ο Δημήτρης Μαρούλης γεννήθηκε, μεγάλωσε κι έζησε στην Αθήνα, εργάστηκε σε πολλά και διαφορετικά Μέσα (ΣΚΑΪ, Parapolitika), ενώ είχε περάσει και από την 24MEDIA και το ραδιόφωνο του NEWS 24/7, μέσα από την πάντα ποιοτική του δουλειά στο αρχείο και με την εκπομπή "Το πανόραμα της εβδομάδας".

Οι συνάδελφοί του τον αποκαλούσαν δικαίως "αρχείο" της ελληνικής δημοσιογραφίας, καθώς έφερνε στην φως ηχητικά αποσπάσματα από το αρχείο των ραδιοφωνικών σταθμών, μετατρέποντάς τα σε εύστοχο σχολιασμό της επικαιρότητας.

Το 2015, εξέδωσε το βιβλίο "Μαζί τα είπανε – Ανθολόγιο Εξαπάτησης" μαζί με τους συναδέλφους του, Βασίλη Κουφόπουλο και Λεωνίδα Σακλαμπάνη.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στην ιστοσελίδα typologies.gr ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουφόπουλος, γράφοντας:

"Ένας άνθρωπος γεμάτος ευγένεια και καλοσύνη, ένας φίλος αδελφικός έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρούλης, ένας άνθρωπος που πάλευε για δικαιοσύνη δεν είναι πλέον μαζί μας, έχοντας δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν. Η σκέψη μου είναι στη σύντροφό του και την κόρη του.

Καταθέτω τη βαθιά μου οδύνη.

Καλό Ταξίδι, Δημήτρη

Βασίλης".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ