Story of the Day: Δεκάδες τόνους βελανίδια πλημμύρισε σπίτι - Από τον ''άγνωστο εισβολέα'', ένα πουλί! (φωτό)

Τα βελανίδια ήταν στοιβαγμένα από τον κάτω όροφο μέχρι περίπου 6 μέτρα ψηλά στη σοφίτα. 

Ο Νικ Κάστρο, ιδιοκτήτης της Nick's Extreme Pest Control στην Καλιφόρνια, δραστηριοποιείται στη βιομηχανία ελέγχου παρασίτων για πάνω από 20 χρόνια.

Έχει δει πολλά παράξενα πράγματα στην καριέρα του, αλλά πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μια ανακάλυψη, που τον άφησε με το στόμα ανοικτό! 

Ο Castro βρέθηκε σε ένα σπίτι για να αντιμετωπίσει έναν δρυοκολάπτη που προκαλούσε ζημιές στην επένδυση αποθηκεύοντας βελανίδια στις τρύπες που δημιουργούσε.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

"Απίστευτο", έγραψε ο Κάστρο στη σελίδα της εταιρείας του στο Facebook. Ο 'ανδρας  δήλωσε ότι γέμισε συνολικά οκτώ σακούλες σκουπιδιών με συνολικά 317 κιλά βελανίδια.

Τα είχαν καταχωνιάσει εκεί τα πουλιά. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι οι δρυοκολάπτες, οι οποίοι αρχικά είχαν προσπαθήσει να αποθηκεύσουν τα καρύδια τους στην ξύλινη επένδυση του σπιτιού μέχρι που ένας προηγούμενος ιδιοκτήτης τύλιξε το σπίτι με βινύλιο, άρχισαν να τα στοιβάζουν μέσα στην καμινάδα, δήλωσε ο Castro στην εφημερίδα Press Democrat.

Επειδή τα καρύδια έπεφταν συνεχώς σε μια κοιλότητα του τοίχου, τα πουλιά δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Έτσι, συνέχισαν να γεμίζουν το κενό με όλο και περισσότερα βελανίδια. 

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

«Τα βελανίδια ήταν στοιβαγμένα από τον κάτω όροφο μέχρι περίπου 6 μέτρα ψηλά στη σοφίτα», ανέφερε.

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος

Facebook/Nick’s Extreme Pest Control

Στην Nick's Extreme Pest Control, «όλα τα ζώα αντιμετωπίζονται με ανθρωπιστικό τρόπο και δεν υποβάλλονται ποτέ σε ευθανασία», και αυτή η περίπτωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Άφησαν μόνο τον δρυοκολάπτη και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απλώς επιδιόρθωσαν τις τρύπες έξω από το σπίτι.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Νικ Κάστρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ