Γάμος Marc Anthony: Η Victoria Beckham έφτιαξε τα φορέματα των παράνυμφων - Τα νυφικά της καλλονής Nadia Ferreira (φωτό & βίντεο)

Και ο David κουμπάρος!

Η σύζυγος του Marc Anthony, Nadia Ferreira, αποκάλυψε ότι η Victoria Beckham έφτιαξε τα φορέματα των παράνυμφων, στον λαμπερό γάμο του ζεύγους που πραγματοποίθηκε στο Μαϊάμι.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία των νεόνυμφων, στην οποία διακρίνεται πίσω τους ο David Beckham, ο οποίος ήταν και ένας από τους κουμπάρους τους.

 

 

 

 

«Συγχαρητήρια κύριε και κυρία Muniz!!! Σας αγαπάμε και τους δύο τόσο πολύ και ήταν μεγάλη μας τιμή να είμαστε μέρος της ξεχωριστής ημέρας σας και να γιορτάσουμε την αγάπη σας!! Φιλιά» έγραψε στην ανάρτησή της η 48χρονη Victoria.

 

 

Η 23χρονη Παραγουανή καλλονή και πρώην Μις Υφήλιος με την σειρά της έγραψε στα σχόλια, κάτω από το post: «Τι μαγική βραδιά!! Πράγματι μας τιμήσατε τόσο πολύ που ήσασταν ένα τόσο μεγάλο μέρος όλου αυτού, μαζί μας  ♥️✨ και το απογείωσες με τα φορέματα των παράνυμφων. Και πάλι, ήταν τόσο μεγάλη τιμή. Σας αγαπάμε επίσης!!».

Η Victoria Beckham ανέβασε επίσης στα stories της μια φωτογραφία, από τον γάμο, στην οποία βλέπουμε το ζεύγος να ποζάρει μαζί με τον 47χρονο σύζυγό της.

Τα δύο ζευγάρια έχουν στενές σχέσεις με τον Marc Anthony και την τότε σύντροφό του να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους, στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που έγινε το τον περασμένο Απρίλιο στο κτήμα - αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Επιστρέφοντας στην Ferreira, η νύφη φόρεσε δύο φορέματα, ένα για την τελετή και ένα για την δεξίωση. Τα νυφικά ήταν της Λευκορωσίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Galia Lahav και αναδείκνυαν τέλεια την εντυπωσιακή σιλουέτα της Nadia.

 

 

 

 

 

 

Το πρώτο νυφικό είχε μια μεγάλη τούλινη φούστα και μακριά μανίκια ενώ ήταν όλο κεντημένο με λουλούδια και αστραφτερές λεπτομέρειες. Ένα ανάλογο κομμάτι χρειάζεται περίπου 122 ώρες για να ραφτεί, να κοπούν τα πατρόν, τα υφάσματα και να προστεθούν τα κεντήματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

Για την δεξίωση, σύμφωνα με το hola.com, η Nadia επέλεξε ένα σαγηνευτικό στρπαπλες φόρεμα, από τούλι με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Victoria Beckham, την βλέπουμε να φορά ένα λευκό σακάκι με λαμπερές λεπτομέρειες. Έτσι δεν αποκλείεται να είχε και κάποιο τρίτο outfit!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ