Marc Anthony: Ο πρώην άντρας της Jennifer Lopez ερωτευμένος με την Μις Υφήλιος - η Παραγουανή καλλονή (φωτό)

Συνοδός του στον γάμο του Brooklyn Beckham!

Η Παραγουανή καλλονή Nadia Ferreira ήταν η συνοδός του Marc Anthony στο λαμπερό γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που έγινε το Σάββατο 9 Απριλίου στο κτήμα - αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Στην τελετή, στην οποία λέγεται ότι βρέθηκαν σχεδόν 400 καλεσμένοι, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών διάσημα πρόσωπα όπως η Serena Williams, η Eva Longoria, ο Snoop Dogg και η Gisele με τον σύζυγό της Tom Brady.

Photo: Instagram

Ανάμεσά τους λοιπόν ήταν και ο πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez μαζί με τη νέα του αγαπημένη, η οποία είχε στεφθεί Μις Υφήλιος!

Σύμφωνα με το hola.com που επικαλείται μια πηγή, ο Marc Antony έπαιξε στον γάμο και συγκεκριμένα ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Photo: Instagram

Η 22χρονη Nadia Ferreira έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον καλό της την ημέρα του γάμου, ενώ έχει προσθέσει στο post την φράση «love is in the air».

Μάλιστα την νεαρή καλλονή έντυσε η μητέρα του γαμπρού Victoria Beckham! Το μοντέλο φόρεσε ένα slip dress, με ανοιχτή πλάτη, σε γαλάζιους τόνους. 

Δείτε επίσης: Victoria Beckham: Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε στον γάμο του γιου της - περήφανος στο πλευρό της ο David (φωτό)

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα λαμπερό clutch και αστραφτερά κοσμήματα.

Photo: Instagram

Οι φήμες ότι ο καλλιτέχνης και το μοντέλο από την Παραγουάη έχουν σχέση είχαν κυκλοφορήσει ήδη από τις αρχές του Μαρτίου όταν το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει σε ελληνικό εστιατόριο στην Πόλη του Μεξικού, Μάλιστα έσπασαν πιάτα, ενώ τους είδαν ακόμα να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται!

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Marc Antony έκανε την σχέση τους Instagram official ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Αμερικανός τραγουδιστής ήταν παντρεμένος από το 2004 έως το 2014 με την Jennifer Lopez με την οποία έχει αποκτήσει τα 14xrona δίδυμα Emme και Maximilian. Εχει ακόμα τέσσερα παιδιά από προηγούμενους γάμους του.

Ποια είναι η Nadia Ferreira

Η Nadia Tamara Ferreira (γεννημένη στις 10 Μαΐου 1999) είναι μοντέλο από την Παραγουάη και κάτοχος του τίτλου Μις Υφήλιος Παραγουάη 2021.

Ως Μις Υφήλιος Παραγουάη, εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό το 2021, τερματίζοντας ως η πρώτη επιλαχούσα. Είχε στεφθεί προηγουμένως Miss Teen Universe Paraguay 2015 και είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο Miss Teen Universe 2015.

Ως μοντέλο  η Ferreira κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση το 2018, αφού επιλέχτηκε να περπατήσει στην επίδειξη F/W 2018 για το brand Custo Barcelona στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Έκτοτε εμφανίστηκε στα Harper's Bazaar, Cosmopolitan, L'Officiel και Robb Report Singapore.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ