Βινύλιο: Το παρασκήνιο πίσω από το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη - Τι αποκάλυψε ο Τάσος Μπιρσίμ

Τι είπε ο σκηνοθέτης

Το παρασκήνιο πίσω από το θρυλικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη αποκάλυψε ο Τάσος Μπιρσίμ, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Βινύλιο» που ήταν αφιερωμένο στο ΠΑΣΟΚ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και επί χρόνια συνεργάτης του αείμνηστου ηγέτη του σοσιαλιστικού κόμματος μίλησε για την στιγμή που ο πολιτικός έγνεψε στην τότε σύντροφό του, καλώντας την να εμφανιστεί στο πλευρό του, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

«Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα. Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπρισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει “μην ανησυχείς”. 

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Μπιρσίμ μιλάει στην Ειρήνη Νικολοπούλου με θέα το Αιγαίο - O διάσημος Sir της τηλεσκηνοθεσίας για τον Ανδρέα, τον Τέρενς, τη Λιάνα & όλη την ελληνική tv

”Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε” του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο.

Μου τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι “ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή”. Για αυτό καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα» είπε ο Τάσος Μπιρσίμ.

Photo: EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κανάκης τον ρώτησε μεταξύ άλλων αν υπήρχαν «τρικ» προκειμένου ο κόσμος που συγκεντρωνόταν για να ακούσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, να φαίνεται πως είναι πολύ περισσότερος σε περίπτωση που η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. 

 «Κάθε φορά είχαμε πολύ κόσμο. Ο κόσμος φαινόταν καλά, όμως, γιατί όλη η ομάδα που είχαμε δημιουργήσει χρησιμοποιούσαμε γερανούς – μέχρι και αερόστατο έχω χρησιμοποιήσει – αλλά ο κόσμος ήταν πάρα πολύς πάντα. Από εκεί κι έπειτα μόνο σε κλειστούς χώρους, αλλά υπήρχαν μίξεις» απάντησε ο Μπιρσίμ.

Για το νεύμα του Παπανδρέου είχε μιλήσει πρόσφατα και η Δήμητρα Λιάνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».  Όπως είχε πει η κίνηση αυτή νομιμοποίησε τη σχέση τους.

«Ήταν μία πολύ γενναία και μεγαλειώδης κίνηση. Μία κίνηση που άλλαξε το ρου της ιστορίας σε ό,τι αφορούσε τη σχέση μας. Μου είχε πει να περιμένω να βγει να χαιρετήσει και μετά κάποιο σήμα του. Εγώ φαντάστηκα ότι το σήμα που μου είπε θα ήταν διακριτικό και όχι ότι θα γυρίσει και θα μου κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ