Νόνη Δούνια: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με τον σύζυγό της & τα παιδιά τους - Total black σύνολο, ολόλευκο παλτό (φωτό)

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Σπάνια οικογενειακή έξοδος για τη Νόνη Δούνια και τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, που έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του NDP η βουλευτής της ΝΔ επέλεξε για την περίσταση ένα άνετο, αλλά κομψό σύνολο.

Ειδικότερα ήταν ντυμένη στα μάυρα με στενό παντελόνι, ενώ «έσπασε» τη μονοχρωμία με ένα ολόλευκο παλτό και animal print αθλητικά παπούτσια.

Η κόρη της φορούσε ένα άσπρο πουλόβερ και φαρδύ, μαύρο τζιν παντελόνι, ενώ οι άντρες της οικογένειας ήταν ντυμένοι casual.

Σημειώνεται ότι η Νόνη Δούνια γνώρισε το 2002 τον δημοσιογράφο και στέλεχο της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt"  και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν. 

Έχουν αποκτήσει μαζί τον Στάθη (γενν. 2005) και την Ρία (γενν. 2006).

Η πολιτικός μίλησε χθες στο «Happy Day», με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην περιπέτεια της υγείας της, αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της.

Για το λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή και το χειρουργείο που έκανε είπε: «Να μην τρομάζετε. Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε και μου είπε σταμάτα να τα κάνεις όλα αυτά και βάλε ένα φρένο κάπου. Έβαζα πάρα πολλά μέσα στη μέρα μου και πραγματικά έχω μάθει να είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και κάποιες φορές το σώμα μας μάς δίνει ένα σήμα και λέει κάνε λίγο πίσω. Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία. Δεν φοβάμαι γενικά. Θέλω να βάλω τον εαυτό μου να κοιτάξει την Νόνη». 

Για τον γάμο της ανέφερε:  «Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται; Με σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον, όπως είναι. Εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις. Τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Δεν έχουμε μείνει ξεχωριστά αλλά βεβαίως θα διαφωνήσουμε και το 2018 περάσαμε μια κρίση γιατί δεν ήταν τα πράγματα γύρω μας έτσι όπως τα θέλαμε, οπότε αυτό ήταν δύσκολο χωρίς να σημαίνει ότι σκέφτηκα ποτέ ότι κινδυνεύει η σχέση μου με τον άνθρωπό μου». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ