Οι τηλεοπτικές σειρές που επιστρέφουν στις οθόνες μας το 2023 - Παγιδευμένοι, Μαύρο Ρόδο, Σασμός - Νέα συγκλονιστικά επεισόδια (βίντεο)

Πότε ξεκινούν; 

Kαι αφού oi περισσότερες τηλεοπτικές σειρές, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα, εν όψει των εορτών, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν, με τις εξελίξεις να είναι πιο συγκλονιστικές από ποτέ. 

Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα συμβεί στα αγαπημένα τους έργα. 

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες σειρές επιστρέφουν, πότε, και τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια. 

Παγιδευμένοι - Αnt1

Η σειρά - φαινόμενο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει, σταμάτησε να προβάλλεται από τον σταθμό τον Νοέμβριο, λόγω Mundial. 

Tώρα, επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου και αναμένεται να μας συγκλονίσει. 

Tι θα δούμε στις 16 Ιανουαρίου; 

Το σχέδιο του Αγγέλου να εκδικηθεί τους πάντες προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ με την Άννα να του κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Εκείνος όμως της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι υπεύθυνος που ο δικός της πατέρας μπήκε άδικα στη φυλακή κι ότι και ο ίδιος το έμαθε πρόσφατα.

 

 

Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αποφασίζει να κρατήσει απόσταση από εκείνον, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνο και για τους δύο.

Ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε και τον θάνατο του Αγγέλου. Μία εξέλιξη που θα φέρει ντόμινο ανατροπών.Η Άννα κρίνεται βασική ύποπτος και κρατείται, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να τη σώσει.

Μαύρο Ρόδο - Mega

Οι εξελίξεις προχωρούν στο «Μαύρο Ρόδο» και τα γυρίσματα συνεχίζουν κανονικά. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και ένας θάνατος θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά. Οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και όλα θα αλλάξουν.

Το «Μαύρο Ρόδο», λοιπόν, αναμένεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου. 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; 

Το σίριαλ αποχαιρέτισε για το 2022, με μία συγκλονιστική σκηνή: την Αγγελική να πέφτει νεκρή. 

 Ο Πέτρος θα νιώσει τύψεις για όσες κατηγορίες είχε προσάψει στη μητέρα του και η Ελισάβετ θα προσπαθήσει να τον στηρίξει αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Στο σημείο αυτό έχει αλλάξει το αρχικό σενάριο της σειράς Μαύρο Ρόδο από τους δημιοθυργούς του, αφού το θύμα σε αυτή τη διένεξη επρόκειτο να είναι η Αλεξία. Τώρα πια ο Βίκος με τον Θέμη έχουν περισσότερο μίσος ανάμεσά τους. Και η κόντρα τους μοιάζει πια να μην έχει έλεος για κανέναν.

 

 

Μια αποκάλυψη που θα κάνει ο Θέμης Καστρινός θα φέρει άλλον έναν θάνατο στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Γιατί θα μαθευτεί ο διπλός ρόλος του Παράσχου και η προδοσία του. Ο Καστρινός θα μάθει πως ο Παράσχος συνεργάζεται με τον Βίκο κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το συγχωρήσει, ούτε να δώσει καμιά ευκαιρία.

Δίνει άμεσα εντολή για να τον βγάλουν από τη μέση, καθώς τον θεωρεί άμεσα υπαίτιο για τον θάνατο της Αγγελικής. Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού, ο Παράσχος, πέφτει νεκρός και ο Θέμης στέλνει το μήνυμά του σε όποιον συνεργάζεται μαζί του πως δεν αστειεύεται καθόλου. Το χτύπημα για τον Βίκο είναι ισχυρό μετά από αυτό, αφού δεν μπορεί πια να μαθαίνει τις επόμενες κινήσεις του Θέμη για τις βρωμοδουλειές τους.

Σασμός - Αlpha

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Η αγαπημένη σειρά "πάτησε" το στοπ, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, με τους φανατικούς της σειράς να χρειαστεί να μείνουν για αρκετά καιρό, χωρίς νέα επεισόδια.

 

 

Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για τις τρεις σειρές μυθοπλασίας που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στον σταθμό, τον «Σασμό», τον «Παράδεισο των κυριών» και το «Αυτή η νύχτα μένει», οι οποίες επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου.

Στο νέο trailer βλέπουμε πλάνα αγάπης για τον Αστέρη και την Αργυρώ. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και κάνουν το πρώτο βήμα για την επανασύνδεσή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ