Μπέσσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο είμαστε μαζί 28 χρόνια, μου λείπει - Έτσι εμπνευστήκαμε το όνομα του γιού μας» (βίντεο)

Όσα είπε για την οικογένειά της

Η  Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με την ηθοποιό να μιλά στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, για την οικογένειά της, την αγάπη της για την μαγειρική και φυσικά τις νέες παραστάσεις, στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ αποκάλυψε πως επέλεξαν το όνομα του γιου τους, Γιάγκου.

«Ο Γεράσιμος κάνει πρόβες για το θέατρο, γυρίσματα για το Μαύρο Ρόδο… Δεν τον βλέπουμε πολύ. Μου λείπει αλλά είναι πολύ ισορροπημένη και γλυκιά η επικοινωνία μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Καταλαβαίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Είμαστε μαζί 28 χρόνια» είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

Όσον αφορά τον γιο τους ανέφερε: «Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι "Ο Μαύρος Άγγελος" .Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Κάναμε πλάκες».

Και συνέχισε: «Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε "αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί". Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοι με έναν τρόπο.  Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ