Ερωτευμένη με ηλεκτρολόγο που γνώρισε στην Ελλάδα η χήρα του pop star Tom Parker - 8 μήνες μετά τον θάνατο του άντρα της

39χρονος πατέρας δύο παιδιών το νέο της αμόρε

Η χήρα του τραγουδιστή των «Wanted» Tom Parker φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ένος ηλεκτρολόγου που γνώρισε στην Ελλάδα.

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του 33χρονου συζύγου της από καρκίνο στον εγκέφαλο, η  Kelsey Parker, που είχε παραδεχτεί ότι η ζωή της ήταν «σκληρή» από τότε που «έχασε» τον άντρα της χαμογελά και πάλι.

 

 

 

 

«Είναι πολύ νωρίς και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, αλλά προς το παρόν, η Kelsey είναι χαρούμενη που ήρθε κάποιος άλλος στη ζωή της», είπε μια πηγή στην MailOnline. 

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών (της 3χρονης Aurelia Rose και του 2χρονου Bodhi) βρίσκεται στα πρώτα στάδια μιας σχέσης με τον ηλεκτρολόγο Sean Boggans, 39 ετών, τον οποίο φέρεται να γνώρισε τον Σεπτέβριο στην Λίνδο της Ρόδου, όπου έκαναν διακοπές με κάποιους φίλους.

 

 

 

 

Ο Boggans έχει επίσης δύο παιδιά και χώρισε πρόσφατα με την μητέρα τους, ωστόσο το γεγονός ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δεν έχει να κάνει με την Kelsey. Η MailOnline κατανοεί ότι έχει κάλή σχέση με την πρώην σύντροφό του και πως μπορεί να δει τα παιδιά του. 

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στον γάμο ενός μέλους της οικογένειας του Sean στο Κεντ της Βρετανίας και φάνηκαν να είναι πολύ στοργικοί μεταξύ τους.

 

 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Kelsey μίλησε συγκινητικά για το κενό που άφησε στη ζωή της η απώλεια του Tom: «Τα βράδια είναι τόσο δύσκολα. Επειδή τα παιδιά πάνε για ύπνο και μετά είμαι μόνο εγώ και εκείνη τη στιγμή μιλάς στον σύντροφό σου, κουτσομπολεύεις και δεν το έχω πια αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

Ο Parker διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου τον Οκτώβριο του 2020 και οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις 12 μήνες ζωής. Ο τραγουδιστής πέθανε στις 30 Μαρτίου 2022 σε ηλικία 33 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ