Τομ Πάρκερ: Έφυγε μόλις 33 ετών ο τραγουδιστής του συγκροτήματος The Wanted - Από επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο

Είχε διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο. 

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών ο τραγουδιστής Τομ Πάρκερμέλος του συγκροτήματος The Wanted, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2020.

 

«Με την πιο βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Τομ απεβίωσε ειρηνικά νωρίτερα σήμερα, με όλη την οικογένεια στο πλευρό του», έγραψε η σύζυγός του, Κέλσι, στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Τομ ήταν το κέντρο του κόσμου μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και τη ζωηρή παρουσία του», ανέφερε ακόμη. «Πάλεψε μέχρι το τέλος. Θα είμαι για πάντα υπερήφανη για εσένα», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Είχε αποκτήσει δύο παιδάκια. 

Ο Τομ Πάρκερ έγινε διάσημος ως ένα από τα μέλη του ποπ συγκροτήματος The Wanted, με επιτυχίες όπως το “Glad You Came”, το “All Time Low”, το “Heart Vacancy” και το “Lightning”.

Τα μέλη των «The Wanted», βυθισμένοι και εκείνοι στον πόνο και το πένθος, αποκάλυψαν πως ήταν στο πλευρό του όταν άφησε την τελυευταία του πνοή: «Ήταν αδελφός μας. Οι λέξεις είναι μικρές για να περιγράφουν την απώλεια και την λύπη που νιώθουμε» έγραψαν σε ανάρτησή τους.

Πέρυσι ντοκιμαντέρ του Channel 4 κατέγραψε τη ζωή του ενώ υποβάλλονταν σε θεραπείες. Τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή και μπόρεσε να κάνει κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις στην περιοδεία των «The Wanted» στη Βρετανία αυτό τον μήνα, μετά την επανένωση της μπάντας το 2021 αναφέρει το sky news.

Όμως, ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε. 

Πρωταγωνίστησε επίσης ως Danny Zuko σε μια παραγωγή του Grease που έκανε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ