Η Λόλα Νταϊφά για την ληστεία στο σπίτι της: «Με παραπλάνησαν και εγώ ήμουν ευάλωτη εκείνη την στιγμή - Έκλαιγα, ούρλιαζα» (βίντεο)

Περιέγραψε το περιστατικό 

Η Λόλα Νταϊφά μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για την ληστεία «μαμούθ» στο σπίτι της και περιέγραψε πώς οι δράστες κατάφεραν να της αποσπάσουν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espreeso  ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, άνω των 600.000 ευρώ, έκαναν «φτερά».

Η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι «με παραπλάνησαν και εγώ ήμουν ευάλωτη εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση, που μου λένε "τους συγχωρείς;" Όχι κανέναν δεν συγχωρώ που έχει κάνει κακό».

 

Και συνίχισε λέγοντας: «Μπήκα στην πολυκατοικία και είδα έναν κύριο πολύ καλοντυμένο που κατέβαινε τις σκάλες και μου λέει: «Σας παρακαλώ, επειδή επάνω δουλεύουμε, μπορώ να δω το ρελέ σας; Ένα λεπτό θα το δω και θα φύγω».

Μπαίνει μέσα, εγώ από πίσω. Πάει στον πίνακα της ΔΕΗ και μου λέει «εσείς έχετε καινούργιο πίνακα, λογικά δεν έχετε πρόβλημα αλλά μιας που ήρθα μπορώ να δω αν λειτουργούν και τα μάτια της κουζίνας;».

Ακόμα πρόσθεσε: «Μου ζήτησε να τα ανοίξω εγώ τα μάτια, όχι αυτός, για να μην πιάσει. Μετά το αντιλήφθηκα. Κόντεψα να τον κεράσω κιόλας. Φεύγει και πάω στο δωμάτιό μου. Και εκεί πια δε μπορώ να σου περιγράψω τα λεπτά που έζησα. Πόσος χρόνος πέρασε που έκλαιγα, ούρλιαζα.

Πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι έχω χάσει πλήρως την αυτοκυριαρχία μου. Ήταν όλα τα κουτάκια πεταμένα στο πάτωμα, τα συρτάρια πεντακάθαρα, λες και δεν είχαν ποτέ τίποτα μέσα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ