Αυτή είναι η μητέρα της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίσια - Κομψή και προσφάτως ερωτευμένη (φωτό)

Ποια είναι η μητέρα της Βασίλισσας της Ισπανίας; 

Η Paloma Rocasolano Rodríguez (1952) είναι η μητέρα της βασίλισσας Letizia.

Ήταν παντρεμένη με τον Jesús Ortiz Álvarez από το 1971 μέχρι το διαζύγιό τους το 1999. Εκτός από τη Λετίσια, απέκτησαν άλλες δύο κόρες: την Τέλμα (1973) και την Έρικα (1975), η οποία αυτοκτόνησε στις 6 Φεβρουαρίου 2007.

 

 

 

 

 

 

Η Paloma έκανε τα πρώτα της μαθήματα στη Νοσηλευτική Σχολή Nuestra Señora de La Almudena, στη Μαδρίτη, όπου η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας ασκούσε επίσης το δημοσιογραφικό της επάγγελμα.

Ήταν επικεφαλής των εξαγωγών στο κέντρο υγείας La Lila στο Oviedo μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1980, όταν όλη η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει στη Μαδρίτη. 

 

 

 

 

Η μητέρα της βασίλισσας της Ισπανίας , η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον Jesús Ortiz από τη δεκαετία του 1990, έχει ξανά βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 69χρονου Βρετανού επιχειρηματία ονόματι Marcus.

Ο Marcus ζει στην Ισπανία εδώ και περίπου πέντε χρόνια, και παρόλο που τώρα βρίσκεται στη Μαδρίτη, αρχικά είχε την έδρα του στη Βαρκελώνη.

 

 

 

 

Ο επιχειρηματίας εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας που ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο καφέ, κακάο, τσαγιού και μπαχαρικών. Η Paloma είναι συνταξιούχος και εξακολουθεί να ζει στο κέντρο της Μαδρίτης.

Από το τέλος του επαγγελματικού της βίου, η μητέρα της Λετίτσια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, και ιδιαίτερα στις εγγονές της, αναφέρει το libertaddigital.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ