«Χρυσές» εμφανίσεις για τις Σπένσερ, τις καλλονές δίδυμες ανιψιές της Νταϊάνα - Η Μπέλα Χαντίντ και ο συνοδός της (φωτό & βίντεο)

Λαμπερές εμφανίσεις στα Golden Heart Awards

Οι ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδη Ελίζα και λαίδη Αμέλια Σπένσερ, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Golden Heart Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Οι δίδυμες καλλονές ήταν άκρως εντυπωσιακές, με τις 30χρονες κόρες του Τσαρλς Σπένσερ (αδελφού της αείμνηστης Lady Di) να εμφανίζονται με δημιουργίες του Αμερικανού designer Michael Kors.

Ειδικότετα η Ελίζα φορούσε ένα χρυσό, ασύμμετρο φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο είχε ένα κόψιμο στο πλάι και ένα άνοιγμα στα πόδια. Το look ολοκηρώθηκε με metallic πέδιλα και clutch, καθώς και με ένα ζευγάρι, μικρά διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

 

 

 

Η αδελφή της Αμέλια από την άλλη ήταν ντυμένη με ένα κομψό μαύρο παντελόνι, με μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα λαμπερό τοπ στο ίδιο χρώμα. Κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι και συνδύασε το outfit της με διαμαντένια κοσμήματα και ένα γουνάκι σε αντίστοιχο τόνο με το σύνολό της.

Photo: Instagram/elizavspencer

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες, οι οποίες επίσης έχουν ασχοληθεί με το modeling, έχουν μια μεγαλύτερη αδελφή την 31χρονη λαίδη Κίτι Σπένσερ, που είναι μοντέλο και πρέσβειρα των οίκων Bolgari και Dolce & Gabbana.

 

Τα βραβεία Golden Heart πραγματοποιούνται ετησίως από τον φιλανρθωπικό οργανισμό God’s Love We Deliver, σε συνεργασία με τον Michael Kors. Το φετινό gala πραγματοποιήθηκε στο Glasshouse με οικοδεσπότη τον Billy Porter.

 

 

Τα πρόσωπα που τιμήθηκαν αυτή τη χρονιά ήταν το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα, η πολιτικός Huma Abedin και η COE του God's love Karen, Karen Pearl.

 

 

 

Το 26χρονο topmodel εμφανίστηκε επίσης με μια δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας και συγκεκριμένα ένα χρυσό φόρεμα με μακριά μανίκια και βαθύ ντοκολτέ σε σχήμα «V».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BHBR? (@bhadidbrasil)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Splash News (@splashnews)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lis Lopes ? (@lislopees)

Η Μπέλα Χαντίντ συνοδευόταν από την μητέρα της Γιολάντα - η οποία φοούσε ένα μπεζ jumpsuit με μια μεγάλη ζώνη και ένα παλτό του ίδιου χρώματος - αλλά και τον σύντροφό της Marc Kalman. Ο 34χρονος art director ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BHARG Media (@mediabharg)

 

 

Τέλος η Τζέσικα Άλμπα φορούσε ένα μάξι, μαύρο φόρεμα με έναν ώμο το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και τσαντάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ