Σεξ κάθε μέρα, είναι ζωή… Η Ισπανίδα καλλονή Pilar Rubio, μητέρα 4 παιδιών & το κρεβάτι με τον superstar ποδοσφαιριστή Sergio Ramos (φωτό)

Η 44χρονη αποκάλυψε επίσης το τραπεζικό της υπόλοιπο!

«Το σεξ είναι ζωή» λέει η Ισπανίδα καλλονή Pilar Rubio, που φαίνεται να έχει μια έντονη σεξουαλική ζωή με τον σύζυγό της Sergio Ramos!

Η 44χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, εκτός από το πως τα πάνε στο κρεβάτι με τον καλό της, αποκάλυψε επίσης το τραπεζικό της υπόλοιπο.

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Σύμφωνα με την The Sun το μοντέλο και παρουσιάστρια, όταν ρωτήθηκε πόσες φορές το έκαναν τον τελευταίο μήνα, απάντησε: «Το κάνουμε κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες που είμαι στη Μαδρίτη. Σήμερα, για παράδειγμα, χάρη σε σένα, δεν μπορώ».

Τότε σαστισμένος ο οικοδεσπότης της εκπομπής «La Resistencia» της είπε ότι ήταν σαν τους υπερήρωες των Avengers, που καταφέρνουν να κάνουν σεξ τόσο συνχά με τέσσερα παιδιά στο σπίτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

«Τα παιδιά μου είναι στο κρεβάτι στις 21.30. Το σεξ είναι ζωή» απάντησε η Rubio, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερεις γιους με τον 36χρονο superstar των γηπέδων (τον 8χρονο Sergio Ramos Rubio, τον 2χρονο Máximo Adriano, τον 4χρονο Alejandro και τον 6χρονο Marco).

Η Rubio ρώτησε στη συνέχεια τον David Broncano πόσες φορές το κάνει εκείνος, ωστόσο της είπε ότι δεν έχει παιδιά, οπότε δεν υπήρχε σύγκριση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Στη συνέντευξή της, η Rubio - η οποία έχει ζει μεταξύ Παρισιού και Μαδρίτης από τότε που ο Ramos πήγε στην PSG πέρυσι - ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε μόλις 52,850.87 ευρώ στην τράπεζα.

Η Pilar, η οποία μετρά 8.5 εκατομμύρια followers στο Instagram και έχει καθαρή περιουσία που εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια λίρες είπε: «Είμαι πάντα λίγο μπερδεμένη επειδή εργάζομαι στην Ισπανία και ζω και στη Γαλλία, αλλά στην τράπεζα έχω 52.000 €. .»

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και η σύζυγός του παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης επτά χρόνια αφότου άρχισαν να βγαίνουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ