Όταν η Beyonce διαφημίζει τα Tiffany & Co όλα λάμπουν - Το Παρίσι μαγικό με «νεράιδα» την μεγάλη σταρ (φωτό & βίντεο)

Το φόρεμα, το ασημένιο σύνολο, τα κοσμήματα!

Όταν τα Tiffany & Co «συναντούν» την «βασίλισσα» της RnB Beyonce, δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα λιγότερα από λάμψη και φυσικά διαμάντια!

Η 41χρονη σταρ μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε τα εντυπωσιακά outfits και κοσμήματα, που φόρεσε στο πάρτι που έκανε μαζί με το πασίγνωστο brand πολυτελείας - με τα περίφημα baby blue κουτάκια - στο Club Renaissance του Παρισιού, την Τρίτη.

Photo: Instagram

Η μητέρα τριών παιδιών επέλεξε, σύμφωνα με το wmagazine.com, μια δημιουργία από τον Saint Laurent και συγκεκριμένα ένα ματζέντα φόρεμα, το οποίο είχε στενή φούστα με διαφάνεια, κουκούλα και ένα «Χ» στην λαιμόκοψη που άφηνε λίγο ακάλυπτο το στήθος της.

Το look ολοκληρώθηκε με μια μπορντό καμπαρντίνα, επίσης από την πιο πρόσφατη συλλογή (άνοιξη/καλοκαίρι 2023) του Anthony Vaccarello (creative director του οίκου μόδας), γόβες της ίδιας εταιρείας και φυσικά κοσμήματα Tiffany & Co: βριαχίλια - αλυσίδες, δαχτυλίδια και μια σειρά από κολιέ στον λαιμό της.

Photo: Instagram

Αργότερα η τραγουδίστρια και σύζυγος του Jay-Z φαίνεται πως άλλαξε σύνολο αφού σε άλλες φωτογραφίες την βλέπουμε με ένα ασημένιο outfit που αποτελούνταν από ένα παντελόνι, ένα εξίσου αστραφτερό τοπ και ασορτί φαρδύ jacket.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το πάρτι έρχεται αφότου η Tiffany και η Beyoncé κυκλοφόρησαν την καμπάνια «Lose Yourself in Love» με το τραγούδι της σταρ «Summer Renaissance», από το τελευταίο της άλμπουμ (Renaissance).

Στο μονόλεπτο κλιπ, σε σκηνοθεσία Mark Romanek, η Beyonce φοράει υπέροχα κοσμήματα Tiffany & Co, ανάμεσα στα οποία είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα, ένα στρογγυλό μπριγιάν διαμάντι άνω των 10 καρατίων, καθώς και δημιουργίες του θρυλικού σχεδιαστή των Tiffany's Jean Schlumberger.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ