Σε κίνδυνο ο πρώην άντρας της Γκουίνεθ Πάλτροου & πατέρας των παιδιών της - Με σοβαρή πνευμονική λοίμωξη ο Κρις Μάρτιν

Η ανακοίνωση για την υγεία του

Σοβαρή πνευμονίκη λοίμωξη υπέστη ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) με τους Coldplay να ανακοινώνουν ότι αναβάλουν τις επερχόμενες συναυλίες τους.

Ο 45χρονος Βρετανός μουσικός έχει λάβει αυστηρές ιατρικές εντολές να ξεκουραστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

 

 

Σε σχετική ανακοίνωση του διάσημου συγκροτήματος αναφέρονται τα εξής: «Με βαθιά μας λύπη αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε τις επερχόμενες συναυλίες μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Σάο Πάολο μέχρι τις αρχές του 2023. Λόγω σοβαρής πνευμονικής λοίμωξης, ο Κρις έχει λάβει αυστηρές ιατρικές εντολές να ξεκουραστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ορίσουμε νέες ημερομηνίες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει καλά στην υγεία του, μετά το προβλεπόμενο ιατρικό διάλειμμα και ανυπομονούμε να επαναλάβουμε την περιοδεία μας σύντομα».

Ο Chris Martin υπήρξε από το 2003–2016 παντρεμένος με την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Platrow). Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 18χρονη Apple και τον 16χρονο Moses.

 

 

 

 

Από το 2018 η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Brad Falchuk.

 

 

Ο τραγουδιστής φαίνεται πάλι πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson).

 

 

Για την ιστορία οι Colaplay έχουν πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, κάτι που τους κατατάσσει ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του 21ου αιώνα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ