Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Το νέο πορτρέτο - απάντηση στον βασιλιά Κάρολο - Κρατιούνται χέρι -χέρι

Το ζευγάρι παρακολούθησε τη σύνοδο, One Young World, για ηγέτες νεολαίας στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα και φωτογραφήθηκε εκεί.

Η δούκισσα Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι έδειξαν διακριτικά την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον σε ένα νέο γλυκό πορτρέτο που τράβηξε ο φίλος τους , φωτογράφος Misan Harriman.

Η νέα φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε χθες στο Twitter από τον Harriman, αποτυπώνει μια τρυφερή στιγμή μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο συνέδριο One Young World στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

 

Το ζευγάρι στέκεται δίπλα-δίπλα, με τον Χάρι να κρατά απαλά το χέρι της Μέγκαν. Η δούκισσα φοράει ένα κατακόκκινο outfit, από την βιώσιμη μάρκα Another Tomorrow, αναφέρει το harpersbazaar

Το ζωηρό σύνολο αποτελείται από μια μεταξωτή μπλούζα με μακριά μανίκια, η οποία διαθέτει μια ασορτί γραβάτα που δένεται στο λαιμό, και ένα ασορτί παντελόνι σε ίσια γραμμή. Εν τω μεταξύ, ο Χάρι δείχνει κομψός στο κοστούμι του.

 

 

 

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λίγο πριν παρευρεθούν στην τελετή έναρξης του @OneYoungWorld τον περασμένο μήνα", έγραψε ο Harriman στη λεζάντα της ανάρτησης.

Να σημειώσουμε  πως το πορτρέτο έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσίευση μιας επίσημης φωτογραφίας της βασιλικής οικογένειας. 

 

 

Σε αυτήν βλέπουμε τον Βασιλιά με τον γιο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ