Αλέν Ντελόν: Βγάζει selfie με την 31χρονη κόρη του – Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο από την έπαυλη του στη Γενεύη

Τα τελευταία χρόνια ο Γάλλος ηθοποιός έχει επιλέξει να ζει σε απομόνωση 

Ο Αλέν Ντελόν, ο μεγαλύτερος γόης του γαλλικού σινεμά, υπήρξε σκληρός πατέρας, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος. Γι’ αυτό και η σχέση του με τους γιους του δεν είναι η καλύτερη.

Ωστόσο με μια selfie στο Instagram απέδειξε αφενός ότι οι μπαμπάδες τα πάνε καλύτερα με τα κορίτσια και αφετέρου ότι όλα τα τραύματα χρειάζονται χρόνο για να γιατρευτούν. H 31χρονη κόρη του Ανούσκα ενθουσίασε τους θαυμαστές του θρυλικού πατέρα της δημοσιεύοντας μία σπάνια εικόνα τους από το σπίτι του στη Γενεύη, όπου εκείνος ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένος. Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι πρόσφατα μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στο διαμέρισμά του στο Παρίσι και στην έπαυλή του στην Ελβετία με τον αγαπημένο του σκύλο, έναν βελγικό ποιμενικό με το όνομα Λούμπο.

H κόρη του, Ανούσκα Ντελόν, τον επισκέφθηκε πρόσφατα στο σπίτι του στην Γενεύη και έβγαλε μια selfie φωτογραφία μαζί του. «Η κόρη πήγε στον μπαμπά» σημείωσε με τρυφερότητα στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι και έδειξε τη χαρά του, με την κόρη του στο πλευρό του.

Το 1987 ο Αλέν Ντελόν γνώρισε την κατά πολύ νεότερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα μοντέλο από την Ολλανδία. Την ερωτεύτηκε πολύ, την παντρεύτηκε, απέκτησαν δυο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν – Φαμπιέν. Τον Οκτώβριο του 2002 χώρισαν και αυτή ήταν και η πρώτη γυναίκα που τον άφησε.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ του κινητογράγου, στα 86 του χρόνια, είναι μόνιμος κάτοικος της Γενεύης και όπως έχει δηλώσει αποτελεί επιθυμία του, να φύγει από τη ζωή με ευθανασία, όταν πια δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του. Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, η απόφαση του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία, στην Ελβετία. «Μετά από κάποια ηλικία έχεις το δικαίωμα να φεύγεις ήσυχα, δίχως να ταλαιπωρηθείς από νοσοκομείο, ενέσεις, μηχανήματα, κ.τ.λ.» είπε το 2019 πριν υποστεί διπλό εγκεφαλικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ