28η Οκτωβρίου στο 4άστερο Daluz Boutique Hotel στην Πρέβεζα, με το ΙΧ μας - κομψή πολυτέλεια & σύγχρονες ανέσεις (φωτό)

Σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν φυσικά στοιχεία της περιοχής, μόλις 3΄ οδικώς από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν μια όμορφη εκδρομή στην Πρέβεζα για την 28η Οκτωβρίου, ενώ έχουν φροντίσει για τη διαμονή μας στο Daluz Boutique Hotel 4*.

Το daLUZ boutique hotel απευθύνεται σε όλους εσάς που αναζητάτε την κομψή πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τοπική αισθητική και το φιλικό προσωπικό. Σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν φυσικά στοιχεία της περιοχής, μόλις 3΄ οδικώς από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.

Αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για την αναψυχή σας, το επαγγελματικό σας ταξίδι, τον γαμήλιο προορισμό σας αλλά και για την εκδήλωση που θα διοργανώσετε. Στο daLUZ boutique hotel ο επισκέπτης ξεκινά τη μέρα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το γευστικότατο πρωινό από τοπικά και χειροποίητα προϊόντα που προσφέρεται στο εστιατόριο με θέα την πισίνα. Υπάρχει ακόμα η επιλογή για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το πρωινό τους από την άνεση του δωματίου τους.

Η ημέρα συνεχίζεται χαλαρώνοντας στην πισίνα απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ ή καφέ και ένα σνακ Για το βράδυ γεύσεις φτιαγμένες με αγάπη αλλά και τα φρεσκότερα υλικά της περιοχής διαλεγμένα για εσάς για ένα ξεχωριστό δείπνο.

Το πακέτο ξεκινά από 94€ την βραδιά (2 ημέρες / 1 νύχτα) και ταξιδεύουμε με την άνεση του ΙΧ μας!

Κάντε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ: https://bit.ly/3LuuNkR

*Φωτογραφίες via manessistravel.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ