Από ραγισμένη καρδιά αυτοκτόνησε η 27χρονη Αμερικανίδα παρουσιάστριας – Βρήκε εσώρουχα άλλης γυναίκας πριν τον γάμο 

Ο πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο, Kyle Haase, δεν ενδιαφερόταν πραγματικά για την Neena Pacholke, λένε οι φίλοι της 

Μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της δημοφιλούς παρουσιάστριας ειδήσεων του Ουισκόνσιν, Neena Pacholke, αποκαλύπτεται ότι αιτία για την απονενοημένη πράξη της ήταν η… ραγισμένη καρδιά της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμερικανίδα δημοσιογράφος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή τους, αφού βρήκε τα εσώρουχα μιας άλλης γυναίκας στο σπίτι που είχε αγοράσει με τον αρραβωνιαστικό της, επτά μόλις εβδομάδες προτού περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας. Η 27χρονη Pacholke αυτοκτόνησε στις 31 Αυγούστου μέσα στο σπίτι που είχε αγοράσει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Kyle Haase τον περασμένο Ιούλιο. Οι φίλοι της λένε ότι εκείνος, ήδη πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του, δεν ενδιαφερόταν πραγματικά για εκείνη, γι’ αυτό και είχε δεύτερες σκέψεις για το κοινό μέλλον που ετοίμαζαν.

 

 

«Πάντα μάλωναν και φαινόταν ότι η Neena ήταν πιο ερωτευμένη με τον Kyle απ’ ότι εκείνος», παραδέχεται φίλη της, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στη βρετανική εφημερίδα. Η παρουσιάστρια του αμερικανικού δικτύου ειδήσεων «WAOW» με το αβίαστο χαμόγελο ήταν πρώην παίκτρια μπάσκετ. Η νεαρή γυναίκα επρόκειτο να παντρευτεί σε λιγότερο από δύο μήνες δήλωσε η μεγαλύτερη αδερφή της Kέιτλιν στην εφημερίδα «Tampa Bay Times». «Η αδερφή μου ήταν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα», δήλωσε στους «Times».

 

 

«Μερικές φορές απλά δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πόσο νομίζεις ότι γνωρίζεις κάποιον», πρόσθεσε. Την αγαπούσαν όλοι. Ήταν τόσο καλή στη δουλειά της», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «DailyMail», το ζευγάρι τσακωνόταν επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα. Καβγάδιζαν για διάφορους λόγους, κυρίως για κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ, ενώ η Neena υποψιαζόταν ότι ο Haase την απατούσε. Η επιβεβαίωση την οδήγησε στην αυτοχειρία. 

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε κηδεία το 2020, επρόκειτο να παντρευτεί στις 12 Οκτωβρίου σ’ ένα all-inclusive θέρετρο στο Μεξικό. Από την πλευρά της, η μητέρα της παρουσιάστριας είχε δηλώσει ότι η η κόρη της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ