Αυτοκτόνησε 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων: Ήταν αρραβωνιασμένη & έδειχνε πάντα αισιόδοξη, λέει η αδελφή της (φωτό & βίντεο)

Τα κίνητρα που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη δεν έχουν διαλευκανθεί

Τέλος στη ζωή της σε ηλικία 27 ετών έβαλε μία Αμερικανίδα παρουσιάστρια πρωινών ειδήσεων και πρώην αθλήτρια μπάσκετ σε κολεγιακά πρωταθλήματα. Ο λόγος για την Neena Pacholke που εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό WAOW του Ουισκόνσιν.

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας πρωινή παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το Σάββατο», ανέφερε το κανάλι σε επίσημη δήλωση του. «Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι συντετριμμένη από την απώλειά της», κατέληγε το ίδιο κείμενο. Όπως σημειώνει η New York Post, τα κίνητρα που την οδήγησαν στην αυτοκτονία ακόμη δεν έχουν διαλευκανθεί.

 

Credits: Facebook / Neena Pacholke

Η Pacholke, η οποία μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, ήταν αρραβωνιασμένη. Όπως δήλωσε η μεγαλύτερη αδερφή της Kaitlynn Pacholke «ήταν σαν μια μικρή λιακάδα και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο. Η αδερφή μου ήταν μακράν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα».

Credits: Facebook / Neena Pacholke

Η Pacholke εντάχθηκε στον ειδησεογραφικό σταθμό ως δημοσιογράφος πολυμέσων τον Μάιο του 2017 μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Προήχθη σε παρουσιάστρια τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Η Kaitlynn Pacholke είπε ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι περνάει ένας άνθρωπος.

«Μερικές φορές απλά δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πόσο νομίζεις ότι γνωρίζεις κάποιον. Η αδελφή μου είχε πρόσβαση σε κάθε πηγή που θα μπορούσατε να φανταστείτε», είπε χαρακτηριστικά. «Την αγαπούσαν όλοι. Ήταν τόσο καλή στη δουλειά της», κατέληξε.

 

Credits: Facebook / Neena Pacholke

Σημειώνεται πως μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετικότητα και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ