Η εγκυμονούσα Chrissy Teigen είναι το «νούμερο ένα απλήρωτο κορίτσι του John Legend!» - σταρ στο νέο video clip του άντρα της

Οι φωτό από τα παρασκήνια

Η Chrissy Teigen μοιράστηκε με τους 39.1 εκατομμύρια followers της στο Instagram στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του νέου μουσικού βίντεο του συζυγύ τους της John Legend.

Το 36χρονο μοντέλο και συγγραφέας ββλίου μαγειρικής, στις φωτογραφίες, φορά ένα καναρινί σατέν shirt dress και άσπρα φτερά  γύρω από τους αγκώνες της.

Photo: Instagram

Στο τλευταίο κλικ που ανέβασε βλέπουμε την εγκυμονούσα star να κοιτά έξω από το παράθυρο, με μια θλιβερή ματιά στο πρόσωπό της.

«Το νούμερο ένα απλήρωτο κορίτσι του μουσικού βίντεο του John Legend!!! Μια τιμή» έγραψε χιουμοριστικά στο post της κάνοντας παράλληλα ταγκ τον σκηνοθέτη του Video clip  Nabil Elderkin.

Ο διάσημος τραγουδιστής σχολίασε την ανάρτηση της γυναίκας του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι τέλεια. Ευχαριστώ αγάπη μου». Με την σειρά του ο Elderkin έγραψε στα σχόλια «ο John το πληρώνει από την τσέπη του».

Η Teigen στις αρχές Αυγούστου ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο αγαπημένος της περιμένουν το τρίτο τους παιδί, σχεδόν δύο χρόνια αφότου «έχασαν» τον γιο τους, Jack, στα μισά της τελευταίας εγκυμοσύνης της.

Photos: Instagram

Το μοντέλο είπε ότι ενώ ήταν δύσκολο να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πως ήταν «πολύ νευρική» σε κάθε ραντεβού που είχε με τον γυναικολόγο, λόγω και των όσων πέρασε το ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την 6χρονη Luna και τον 4χρονο γιο τους Miles.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ