Σταρ η Μαρία Κορινθίου: Με συγκλονιστική τουαλέτα στο Ηρώδειο - Στο πλευρό της ο Γιάννης Αϊβάζης και η κόρη τους (φωτό & βίντεο)

Μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια

Η Μαρία Κορινθίου ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην μουσική παράσταση με τον τίτλο «ΘΥΜΗΣΕΣ!! 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Η ηθοποιός, συγγραφέας και δημιουργός του brand Maria Korinthiou Collection ανέβηκε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού φορώντας μια απίθανη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

 Κατερίνα Παπουτσάκη-Μαρία Κορινθίου-Νίνα Λοτσάρη-Νάντια Μπουλέ-Κάρμεν Ρουγγέρη

Μαρία Κορινθίου-Νίνα Λοτσάρη

Ειδικότερα την είδαμε με μια συγκλονιστική μαύρη, στράπλες τουαλέτα, που είχε ένα τεράστιο φιόγκο στο πίσω μέρος.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ η Καρινθίου είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν ωραίο, σφιχτό κότσο.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η οικογένειά της με την 14χρονη κόρη της και τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη να την απολαμβάνουν στη σκηνή. 

Η Ισμήνη, που φορούσε ένα στενό floral φόρεμα και πέδιλα, πόζαρε μαζί με τους γονείς της στον φωτογραφικό φακό.

 

 

«Backstage από την χθεσινή παράσταση «ΘΥΜΗΣΕΣ» αφιερωμένη στον σπουδαίο μας Μίκη Θεοδωράκη @mikistheodorakisconcerts με την εκπληκτική ορχήστρα του @mikistheodorakisorchestra από το @actorshouse_official στο εκπληκτικό μας Ηρώδειο» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Ibstagram η Μαρία Κορινθίου.

 

 

 

 

«Είχα την τιμή να ερμηνεύσω το μοναδικό νανούρισμα του Θεοδωράκη «Κοιμήσου Αγγελούδι μου» φορώντας το συγκλονιστικό φόρεμα @zoulias» πρόσθεσε ακόμα ενώ σε δεύτερο post μοιράστηκε με τους followers της και ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ