Ο 55χρονος Vincent Cassel στην Βενετία με την 25χρονη σύζυγό του - Το δερμάτινο φόρεμα της Tina Kunakey (φωτό & βίντεο)

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Athena»

Η Tina Kunakey και ο σύζυγός της Vincent Cassel βρέθηκαν την Παρασκευή στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, για την πρεμιέρα του «Athena».

Η 25χρονη Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα καφέ δερμάτινο, ασύμμετρο φόρεμα το οποίο και συδύασε με ένα χοντρό ασημί τσόκερ στον λαιμό της και ασορτί βραχιόλι.

Φωτογραφίες: ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, ενώ το look ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν και πέδιλα, τα οποία είχαν ένα ιδιαίτερο διάφανο τακούνι.

Ο 55χρονος Γάλλος star και πρώην σύζυγός της Monica Bellucci εμφανίστηκε φορώντας ένα μπεζ κουστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρο πόλο μπλουζάκι.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της showbiz, παρά τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν. Και μπορεί ο Cassel να είναι γνωστός ώς ο «σκληρός» του σινεμά, ωστόσο γίνεται «αλοιφή» για τα μάτια της αγαπημένης του.

 «Όταν γνώρισα την Tina στο Biarritz, ήταν μόλις 18 ετών. Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Δεν διαλέγεις ποιον θα ερωτευτείς. Την επόμενη μέρα, όταν μου το είπε, ξαφνιάστηκα λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι, λοιπόν, έτσι συμβαίνει» είχε πει Cassel στη Journal de France.

Σημειώνεται ότι το «Athena» του Netflix - που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου - έχει σκηνοθετηθεί από τον Romain Gavras και πρωταγωνιστούν οι Dali Benssalah, Sami Slimane και Anthony Bajon

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ