Σε λαμπερά εγκαίνια ο Άρης Πορτοσάλτε με την κόρη του Αλίκη και ο Πέτρος Ευθυμίου με τον γιο του Παύλο (φωτό)

Τίμησαν με την παρουσία τους τον Κωστή Γεωργίου

Στα εγκαίνια της έκθεσης ENIGMA 2, του διεθνούς εικαστικού Κωστή Γεωργίου, βρέθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος και συνοδευόταν από την κόρη του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πόζαρε στον φακό μαζί με την Αλίκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Δημήτρη Εφραίμογλου.

Όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία η κόρη του Πορτοσάλτε ήταν ντυμένη casual με τζιν παντελόνι και πουκάμισο, ενώ είχε προσθέσει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, Photo: studio Panoulis

Χαμογελαστός δίπλα της ο μπαμπάς της που φορούσε μαύρο παντελόνι και θαλασσί πουκάμισο. Σημειώνεται ότι ο Άρης Πορτοσάλτε είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Δέσποινα Κουτσομητροπούλου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε με την σύζυγό του, photo: NDP

Στα εγκαίνια της έκθεσης που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, βρέθηκε επίσης ο Πέτρος Ευθυμίου.

Ο δημοσιογράφος, πολιτικός και πρώην υπουργός φωτογραφήθηκε μάζι με τον γιο του Παύλο και την πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα.

 ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, Photo: Studio Panoulis

Ο Παύλος Ευθυμίου είναι διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο της επικοινωνίας και δεξί χέρι του Βασίλη Αποστολόπουλου. Επίσης είναι ανιψιός της γνωστής Ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου (αδελφή του πατέρα του).

Παράλληλα στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» είδαμε την Κορίνα Γεωργίου, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του μπαμπά της. 

ΦΛΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΡΙΤΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, photo: Studio Panoulis

ΚΟΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, photo: Studio Panoulis

ΦΛΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, photo: Studio Panoulis

Η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη Κωστή Γεωργίου φορούσε ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο, ενώ πόζαρε μεταξύ άλλων μαζί με την μητέρα της Φλώρα, που ήταν ντυμένη στα κόκκινα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ