Ο Brad Pitt και μόδιστρος: Τα μυστικά σχέδια του δημιουργικού διάσημου ηθοποιού - εκτός από οινοποιός, επενδυτής τώρα και designer (φωτό)

Με κομμάτια από κασμίρι πολυτελείας

Μετά την καριέρα στην υποκριτική, τις επενδύσεις στον χώρο των ακινήτων και το οινοποιείο που είχε αγοράσει με την πρώην γυναίκα του Angelina Jolie, ο Brad Pitt εργάζεται τώρα αθόρυβα πάνω σε ένα νέο project 

Ειδικότερα ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία Bullet Train, ετοιμάζε συλλογή με ρούχα.

Ο 58χρονος star είναι ο συνιδρυτής μιας σειράς με κομμάτια από κασμίρι πολυτελείας, με τίτλο «God’s True Cashmere».Ο ηθοποιός δημιούργησε την σειρά μαζί με την φίλη του, την σχεδιάστρια κοσημάτων και ολιστική θεραπεύτρια Sat Hari.

Η ιστορία του God's True Cashmere - το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 αλλά άρχισε να πουλά προϊόντα το 2020 - δεν είναι τυπική. «Είδα ένα όνειρο μια Τρίτη, ότι ο Brad στεκόταν μπροστά μου και τον έντυνε ένας στυλίστας. Φορούσε πράσινο κασμίρι και μου είπε: "Χρειάζομαι περισσότερο πράσινο και απαλότητα στη ζωή μου". 

Του το είπα μερικές μέρες αργότερα και απάντησε "αυτό είναι περίεργο, γιατί την Τρίτη, είπα σε έναν στυλίστα ότι ήθελα περισσότερο πράσινο κασμίρι και απαλότητα στη ζωή μου" είπε η Hari, ενώ ο Pitt πρόσθεσε σύμφωνα με την Vogue: «Αχίσαμε να διασκεδάζουμε με αυτό και να επεκτείνουμε την ιδέα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η σειρά αποτελείται από κομμάτια φτιαγμένα από 100% κασμίρ, το οποίο κατασκευάζονται στην Ιταλία, με τα νήματα να προέρχονται από διάφορες φάρμες με κατσίκες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ