Τα υπέροχα looks της 53χρονης Cate Blanchett στη Βενετία & το αβυσσαλέο ντεκολτέ της 61χρονης Julianne Moore (φωτό & βίντεο)

Εμφανίσεις που ξεχώρισαν!

Το 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε την Τετάρτη και το κόκκινο χαλί «πλημμύρισε» με εντυπωσιακά outfits. 

Εξίσου κομψά ήταν βέβαια και τα looks των πρωταγωνιστριών στις συντεύξεις Τύπου.

Δύο από τις κυρίες που ξεχώρισαν - τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη ημέρα - ήταν η Julianne Moore και η Cate Blanchett, οι οποίες και επέλεξαν το βελούδο για τις εμφφανίσεις τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Tar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fenglph

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vittoria (@milfchastains)

Ειδικότερα η 53χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία φόρεσε στο red carpet μία μαύρη  Haute Couture jumpsuit από τον οίκο Schiaparelli, που είχε πολύχρωμα λουλούδια στο μπούστο.

Photo:ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακόμα την είδαμε στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία με ένα απίθανο baby blue σύνολο Giorgio Armani, το οποίο αποτελούνταν από ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες και μια φαρδιά μπλούζα με ιδιαίτερο κόψιμο.

Photo:ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φτάνοντας στη Βενετία η Cate φορούσε ένα ανδρόγυνο σύνολο και συγκεκριμένα ένα μαύρο σακάκι με ρίγες, απλή λευκή μπλούζα και στενό, δερμάτινο, μαύρο παντελόνι.

Το look ολοκληρώωθηκε με μακριά χρυσά κολιέ και γυαλιά ηλίου.

Photo:ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσο για την 61χρονη Μoore εκείνη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια υπέροχη βελούδινη, μαύρη τουταλέτα Armani Privé haute couture, από την συλλογή Fall/Winter 2022.

Photo:ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το φόρεμά της είχε «θανατηφόρο» ντεκολτέ και συνδυάστηκε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ