Θεσσαλονίκη:Στον εισαγγελέα η σύζυγος που βρήκε τη δήθεν αντίζηλο και την μαχαίρωσε-Στο νοσοκομείο η 27χρονη από το ...κουζινομάχαιρο

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε αρχικά ,όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες του GR times ,25χρονη γυναίκα  με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και κατόπιν αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή  .Η νεαρά  κατηγορείται οτι το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη της λόγω ερωτικής αντιζηλίας.


Σύμφωνα με τις πρώρες πληροφορίες, το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την σπίτι της στην Πυλαία. Τότε βρήκε την ευκαρία η δράστης που την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Το θύμα κατέφυγε στο σπίτι της αδερφής της για βοήθεια , ενώ η δράστης μητέρα δύο ανήλικων παιδιών,συνελήφθη στο σημείο και ομολόγησε έχοντας και το όπλο της επίθεσης .

Το θύμα  διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται

 

 

Όπως αναφέρει η αδελφή του θύματος :«Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο ή αδελφή μου».Η αδελφή της πονούσε πολύ από τα χτυπήματα που δέχθηκε . "Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο, αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Το παιδί μου είναι 7 ετών και εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι, όταν απέξω γίνονταν χαμός".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ