Η Λετίσια για πρώτη φορά με σούπερ μίνι - τα καλογυμνασμένα πόδια της βασίλισσας της Ισπανίας (φωτό)

Με τις κόρες της και την πεθερά της

Η βασίλισσα Λετίσια συνεχίζει τις διακοπές της στην Palma de Mallorca, της Ισπανίας.

Μετά το οικογενειακό δείπνο με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε, τις κόρες τους, την μητέρα του άντρα της βασίλισσα Σαφία και την αδελφή της τελευταίας, πριγκίπισσα Ειρήνη, η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων εθεάθη στο εστιατόριο «The Beatnik» και την αγορά «Sagrera».

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαζί της ήταν τα παιδιά της, η διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ και η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, καθώς και η πεθερά της.

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα κοντό φόρεμα, κάτι που μας έκανε εντύπωση αφού δεν την έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες εμφανίσεις - είναι και το πρωτόκολλο βλέπετε...! Πάντως τα καλογυμνασμένο πόδια της το «σηκώνουν» το μίνι!

Το όμορφο φούξια και λευκό φουστάνι της ήταν από τα Zara και κοστίζει 39.19 ευρώ. Η royal το συνδύασε με επίσης φούξια εσπαντρίγιες και το ίδιο τσαντάκι που κρατούσε την Παρασκευή στο οικογενειακό δείπνο.

Οι κόρες της Λετίσια ήταν επίσης ντυμένες με κομμάτια από τα Zara. Ειδικότερα η 16χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ φορούσε ένα κοντό γαλάζιο shirt dress (58.83 ευρώ), ενώ η 15χρονη αδερφή της ένα μίνι φουστάνι σε λευκό χρώμα.

Εξίσου καλοκαιρινή και η βασίλισσα Σοφία. Η αδελφή του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου φορούσε ένα σύνολο με έντονο print με μια λευκή μπλούζα.

Σημειώνεται ότι η Σοφία από τις 19 Ιουνίου 2014, κατέχει το αξίωμα της Βασιλομήτορος της Ισπανίας,  μετά και την παραίτηση του συζύγου της βασιλιά Χουαν Κάρλος από τον θρόνο. Ο τελευταίος εν μέσω σκανδάλων, αποφάσισε να αυτοεξοριστεί και να εγκαταλείψει την χώρα το 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ