Η βασίλισσα Σοφία με την αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη και όλη την οικογένεια του Φελίπε και της Λετίσια (φωτό)

Απόλαυσαν ένα χαλαρό, οικογενειακό δείπνο

 Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας σε βραδινή έξοδο!

Ο βασιλιάς Φελίπε μαζί με την, σύζυγό του βασίλισσα Λετίσια, τις δύο πριγκίπισσές τους, την μητέρα του βασίλισσα Σαφία (έχει πλέον παραδώσει τον θρόνο στον γιο της) και την αδερφή της τελευταίας πριγκίπισσα Ειρήνη, απόλαυσαν ένα χαλαρό δείπνο την Παρασκευή.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η οικογένεια κάνει διακοπές στις Βαλεαρίδες Νήσους και ο φακός τους αποθανάτισε να βγαίνουν από το εστιατόριο Ola del Mar, στην Palma de Mallorca, που είναι και ένα από τα αγαπημένα τους ρεστοράν.

Η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλλεξε για την έξοδο ένα ασπρόμαυρο, καλοκαιρινό φόρεμα με κοψίματα στη μέση, από το Mango, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα Jack Rogers και μια τσάντα σε λευκούς και κόκκινους τόνους.

Η διάδοχος πρίγκιπίσσα Λεονόρ από την άλλη εμφανίστηκε με ένα γκρι φόρεμα και μαύρες εσπαντρίγιες, ενώ η 16χρονη φαίνεται να κρατούσε  ίδιο τσαντάκι με την μαμά της, σε άλλο όμως χρώμα.

Η αδελφή της, πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, έβαλε ένα καλοκαιρινό flroa σετ σε πράσινους τόνους το οποίο αποτελούνταν από μια μακριά φούστα και το αντίστοιχο μπλουζάκι. Ολοκήρωσε το σύνολό της με λευκές εσπαντρίγιες.

Η 15χρονη σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται να περπατά μαζί με την πριγκίπισσα Ειρήνη, η οποία υπενθυμίζεται ότι - όπως και η Σοφία - είναι αδελφή του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου. Η τελευταία φόρούσε ένα μπλε παντελόνι και μια τουνίκ σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις. 

Εξίσου κομψή με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και η βασίλισσα Σοφία, η οποία κρατούσε αγκαζέ τον γιο, αλλά και την εγγονή της.

Φήμες θέλουν την βασίλισσα λετίσια να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την πεθερά της, κάτι που είχε φάνει και ένα βίντεο του 2018. 

Τότε οι δύο γυναίκες είχαν διαφωνήσει σχετικά με μια φωτογραφία με τις δύο πριγκίπισσες Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία.

Η μητέρα του Φελίπε είχε αγκαλιάσει τις δύο εγγονές της καθώς πόζαραν στον φακό, στον καθεδρικό ναό της Πάλμα, ωστόσο η μητέρα τους μπήκε μπροστά, σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως μια προσπάθεια να μπλοκάρει την φωτογραφία. 

Η Σοφία μετά την πρόκληση της νύφης της κράτησε ακόμα πιο σφιχτά τα δύο κορίτσια, ενώ η Λετίσια φάνηκε κάποια στιγμή σαν να τραβά τον χέρι της τέως βασίλισσας, από τον ώμο της μίας της κόρης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ