Εφιάλτης στο Κιλκίς: Συμμορίες χτύπησαν άγρια έγκυο μητέρα 5 παιδιών και απέβαλε - Ήθελαν να τη ληστέψουνν

Συμμορίες αλλοδαπών διακινητών λυμαίνονται την περιοχή στα σύνορα  με την Βόρεια Μακεδονία 

Θύμα  άγριου ξυλοδαρμού  και ληστείας από συμμορία αλλοδαπών διακινητών έπεσε 30χρονη έγκυος από το Λίβανο με αποτέλεσμα να αποβάλει. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία το περιστατικό συνεβη σε περιοχή του Κιλκίς στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η γυναικα μαζί με τον 35χρονο σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους (3 έως 13 ετών) είχε αναλάβει να βοηθήσει τετραμελής συμμορία διακινητών για να κινηθεί μέσα από παράνομα περάσματα, με σκοπό να εξέλθει παράνομα από τη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό, κάποια στιγμή ένας από τους διακινητές επιτέθηκε στην εγκυμονούσα, χτυπώντας τη βίαια για να της αποσπάσει 2000 ευρώ που είχε πάνω της. Ένα από τα παιδιά της προσπάθησε να προστατέψει τη μητέρα του, αλλά δέχθηκε κι αυτό χτυπήματα, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά.Η 30χρονη και το 6χρονο παιδί της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη διακοπή της κύησης.

Οι διακινητές τράπηκαν σε φυγή, αλλά ύστερα από ανθρωποκυνηγητό των αρχών συνελήφθησαν  τόσο ο 30χρονος όσο και οι τρεις συνεργοί του, 20 και 21 ετών, από το Πακιστάν και τη Συρία  για τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της διακοπής κύησης σε βάρος της αλλοδαπής γυναίκας.Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Είχε προηγηθεί η φονική ληστεία με θύμα 23χρονο Πακιστανό τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ομάδα Αφγανών και Σύρων επιτέθηκε με ξύλινα κοντάρια στον παθόντα και σε τρεις ακόμη συμπατριώτες του, από τους οποίους απέσπασαν 200 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Τέσσερις εκ των δραστών συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή Κιλκίς.

 

 

 

Κάτοικοι καταγγέλλουν τη δράση συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται μαρτυρες χρηματικών εκβιασμών ή ληστειών εις βάρος μεταναστών  που κινούνται μέσα από αγροτικές περιοχές και κατά μήκος παρακείμενης σιδηροδρομικής γραμμής, με σκοπό να φτάσουν στα σύνορα και να περάσουν στο γειτονικό έδαφος.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ