Τραγωδία στο Παγκράτι: Πώς έπεσε στο κενό η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών - ετοιμαζόταν να φύγει για διακοπές (βίντεο)

Έχασε την ζωή της όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο

Θλίψη προκαλεί ο χαμός της άτυχης γυναίκας μετά από πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στο Παγκράτι.

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών, έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, όταν προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη γυναίκα ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τη Νάξο όπου βρισκόταν ήδη ο σύζυγός της. Η 36χρονη θα έφευγε από την Αθήνα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και μια θεία της, ωστόσο όταν μπήκε στο αυτοκίνητο κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει μια τσάντα μέσα στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η γυναίκα ανέβηκε στον τρίτο όροφο, όμως για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα και έτσι χτύπησε στην γειτόνισσα της για να περάσει από το μπλακόνι της στο διαμέρισμά της, κάτι το οποίο είχε ξανακάνει.

Ωστόσο δεν άνοιξε ούτε η μπαλκονόπορτα με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να ξαναπεράσει στο διπλανό μπαλκόνι. Στη  προσπάθειά της αυτή φέρεται να γλίστρησε, καθώς φορούσε παντόφλες και να έπεσε στο κενό. Σοκαρισμένη η γειτόνισσά της κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.  

Η 36χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πληροφορίες του Open αναφέρουν ότι η μοιραία πτώση έγινε όταν η γυναίκα επιχείρησε να σκαρφλαώσει τα κάγκελα από το μπαλκόνι του διπλανό διαμερίσματος, για να βρεθεί στο δικό της, κάτι που η γειτόνισσά της της είπε να μην το κάνει.

Μια λάθος κίνηση είχε όμως ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ